Showbiz

Alina Sorescu a început să plângă în direct. Ce dezvăluiri i-a făcut lui Cătălin Măruță despre divorțul de Alexandru Ciucu

schedule 07 sept. 2023, 11:29

Alina Sorescu a început să plângă în direct, la Pro TV. Vedeta i-a făcut câteva dezvăluiri lui Cătălin Măruță despre viața de familie, dar și despre felul în care fiicele ei au fost afectate de divorț.

Alina Sorescu a început să plângă în direct

Un divorț nu este moment ușor pentru nicio femeie, mai ales când sunt implicați și copiii, care de cele mai multe ori, suferă mai tare decât are crede părinții lor. Nu este ușor nici dacă persoanele care aleg să o ia pe drumuri diferite sunt persoane publice, iar toată atenția de care nu aveau parte înainte începe să se îndrepte asupra lor și nici când partenerii uită că s-au iubit și că au avut o familie frumoasă împreună.

Nu a fost simplu nici pentru Alina Sorescu. Vedeta a acceptat, de curând, invitația lui Cătălin Măruță de a merge în cadrul emisiunii sale, iar la un moment dat a izbucnit în plâns. Ea și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți timp de 12 ani, iar momentele prin care trece acum din cauza divorțului sunt unele pe care credea că nu va ajunge vreodată să le trăiască, având în vedere că lucrurile mergeau de minune între ei.

Momentan, cele mai importante sunt fiicele sale și tot pentru ele încearcă să iasă cu bine din această situație dificilă, fiind conștientă de cât de rău le fac lor. Nu și-ar dori ca vreo mamă să treacă prin așa ceva și tot ce poate face acum este să se gândească la viitor, fără să mai privească în urmă.

„Știi cum are Andra melodia. Niciodată să nu spui niciodată, sunt situații de viață prin care trecem și din care trebuie să ieșim bine pentru copii. Fetițele sunt cele mai importante. Nu e ușor, nu aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu. Lucrurile, din păcate, au ajuns în punctul ăsta pentru că nu s-a putut amiabil. Aș vrea să mă gândesc la viitor și la ce urmează să se întâmple, nu mai vreau să privesc în urmă. Tot ce a fost a fost, tristețea nu are rost. Da, normal că am plâns… Pentru fetițe în mod special, nu-i ușor”, a povestit Alina Sorescu, la Pro TV.


Cu ochii în lacrimi, Alina Sorescu a vorbit despre suferința fiicelor sale, dar a mai zis și că încearcă să fie puternică de dragul lor. Știe că, la un moment dat, se vor liniști lucrurile și în viața sa, dar până atunci vrea să se concentreze mai mult pe activitatea sa profesională/.

„Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete. Încerc să fiu încrezătoare că toate lucrurile se vor liniști, la un moment dat și încerc să mă concentrez foarte mult pe activitatea mea profesională. Am făcut foarte multe lucruri în ultima vreme, am renăscut profesional și sunt foarte mândră de asta”, a mai declarat artista.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---