Showbiz

Alina Ceușan vrea să se mute în Capitală. De ce a luat decizia să părăsească orașul ei de suflet

schedule 05 apr. 2023, 11:07

Alina Ceușan vrea să se mute în Capitală. De ce a luat decizia să părăsească orașul ei de suflet
Sursa foto: Instagram Alina Ceusan

Alina Ceușan a decis să părăsească orașul ei de suflet, despre care toată lumea știe că a fost și va rămâne pentru totdeauna Clujul, pentru a se muta în București. Pentru a nu lăsa loc unor semne de întebare din partea fanilor, blondina a explicat pe îndelete motivul deciziei pe care a luat-o. Iată ce a povestit!

Alina Ceușan se mută în Capitală

Spre surprinderea tuturor celor care nu au crezut că Alina Ceușan și partenerul ei de viață va lua decizia de a se muta din Cluj, aceasta a povestit de curând că își caută un apartament frumos în Capitală în care să stea alături de soțul și de copilul pe care îl au împreună. Mai apoi, a dat și câteva explicații în acest sens, în cadrul emisiunii Xtra Night Show unde a fost invitată, în urmă cu doar câteva ore.

Influencerița a început prin a spune faptul că orașul Cluj va fi prima ei dragoste mereu, pentru că este locul în care a plecat de acasă, după cum chiar ea s-a exprimat, dar și cel în care a făcut facultate și în care învățat extrem de multe lucruri. Alina Ceușan a spus că decizia mutării în Capitală a fost luată nu în urmă cu multă vreme, deoarece au ajuns la concluzia că ar trebui să găsească un loc în care să stea liniștiți, un apartament potrivit, pentru ca ea să se poată ocupa așa cum se cuvine în toate proiectele sale.

"Clujul va fi tot timpul prima mea dragoste, după ce am fugit de acasă, cum se spune, de la Târgu Mureș., pentru facultate. Vrem să venim către București mai des decât o facem în momentul de față și am zis că ne-ar prinde bine să stăm potoliți, într-un loc, toți 3. Sper ca treaba asta să se întâmple cât de repede și da, ne căutăm un apartament aici în București, un loc căruia să-i spunem acasă măcar o perioadă din lună pentru că, chiar dacă ... eu cum am spus de-a lungul timpului: dacă ești bun, proiectele vin la tine și cred că asta s-a demonstrat, e important să fim și aici pentru partea de business și toate lucrurile se întâmplă la timpul lor.", a declarat Alina Ceușan la Xtra Night Show.

Ea a mai zis și că timp de 11 ani a făcut drumul Cluj-București, pentru a lua parte la toate evenimentele la care era envoită să participe și a devenit foarte obositor fiind, în același timp, coștientă de faptul că Bucureștiul înseamnă și multe oportunități. Momentan, ea nu își dorește decât să fie alături de Raul și de Rock și este dispusă să facă și sacrificii în acest sens.

"Știi că de 11 ani fac drumul ăsta Cluj - București pentru toate evenimentele pe care le am și pentru tot ce se întâmplă și devine obositor și la un moment dat trebuie să te gândești și că, într-adevăr, București înseamnă foarte multe oportunități. Ceea ce îmi doresc acum e să fiu într-un loc în care pot să fiu în același timp aproape de Raul și de Rock, să fim toți trei împreună, pentru că asta contează cel mai mult. Pentru mine Bucureștiul, de-a lungul timpului a însemnat și foarte mult stres și evenimente care au fost legate de muncă.", a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---