Showbiz

Alina Sorescu, despre procesul pentru custodia fiicelor sale: „E o situație delicată prin care trecem acum”

schedule 12 apr. 2023, 11:22

Alina Sorescu a oferit câteva declarații despre procesul pentru custodia fiicelor sale care nu a ajuns la final. Atât ea, cât și fostul ei partener de viață luptă în acest sens, iar artista speră că decizia finală va fi luată în favoarea celor mici. Iată ce a mai zis!

Alina Sorescu, despre custodia fiicelor sale

Alina Sorescu a acordat, în urmă cu scurt timp, un interviu sincer în care a vorbit despre tot ceea ce se întâmplă în viața sa în ultimele zile, despre schimbările care au avut loc, despre proiectele la care lucrează și despre cum va petrece Paștele. Asta nu este tot. Ea a mai discutat și despre custodia fiicelor sale, în speranța că instanța va lua cea mai bună decizie pentru cele mici.

Despre acest subiect s-a vorbit destul de mult, în ultimele luni, fapt de care artista este perfect conștientă, știind și că gura lumii nu o poate opri oricât de tare și-ar dori. Cu toate acestea, cel mai important pentru ea este ca fiicele ei și ale fostului ei soț să nu aibă de suferit de pe urma acestui scandal. Alina Sorescu a descris această situație ca fiind una delicată, procesul nefiind încă finalizat. Vrea ca micuțele sale de 9 și ani să aibă parte de stabilitate din toate punctele de vedere și să nu fie plimbate dintr-un loc în altul.

"S-a tot vorbit și comentat. E o situație delicată prin care trecem acum, e vorba de un proces care încă nu este finalizat. Mai mult decât am declarat pe Facebook, nu am ce să spun în momentul de față, decât că am încrederea ca decizia finală să fie una în interesul fetițelor, acela de a avea o stabilitate din toate punctele de vedere: emoțională, de creștere, o continuitate a parcursului școlar. Ideea ca două fetițe de 9 și 6 ani să trăiască într-un mediu statornic fără să fie plimbate dintr-o parte în alta.", a declarat Alina Sorescu, conform wowbiz.ro.

Mai mult de atât, vedeta a dorit să aducă în discuție și faptul că are o relație specială cu cele două fiice ale sale, acestea aflându-se în centrul Universului ei. Alina Sorescu a încercat mereu să fie cea mai bună mamă pentru ele, mai ales că avea experiență cu copiiii, încă dinainte de venirea lor pe lume. Îi place să creadă că are un echilibru între blândețe și fermitate, când este cazul, dar cel mai important este că la baza tuturor acestor lucruri se află, de fapt, iubirea.

"Fetițele sunt centrul universului meu. Încerc să fiu cea mai bună mamă pentru ele. Avem o relație extraordinară, de când s-au născut am fost foarte apropiate. Eu lucrând cu copiii, am o tehnică de a jongla cu momentele de joacă, veselie, cu cele în care trebuie să fim fermi, serioși, când vine vorba de școală sau a face ceva important. Așa că, îmi place să cred că am acest echilibru între blândețe și fermitate atunci când este cazul, totul având la bază iubirea pentru copii.", a mai zis ea.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---