Showbiz

Alina Radi, declarații neașteptate despre Războinici după eliminarea de la Survivor: „Toți am făcut sau spus lucruri la foame, nervi, oboseală”

schedule 07 mar. 2023, 08:49

Alina Radi, declarații neașteptate despre Războinici după eliminarea de la Survivor: „Toți am făcut sau spus lucruri la foame, nervi, oboseală”
Sursa foto:YouTube Survivor Romania

Alina Radi a dat câteva declarații cu totul și cu totul neașteptate despre Războinici, la doar câteva zile după eliminarea de la Survivor România, emisiunea care i-a pus toate limitele la încercare și unde a învățat atât de multe lucruri. Iată ce a povestit fosta concurentă a emisiunii de la Pro TV.

Alina Radi, declarații despre foștii ei colegi

Alina Radi a avut parte de o experiență pe care nu o va uita niciodată, în cadrul emisiunii Survivor România, dar din păcate aceasta a durat prea puțin. Ea a rezistat câteva săptămâni în jungla din Republica Dominicană, iar momentul eliminării ei a fost unul emoționant atât pentru ea, cât și pentru foștii ei colegi despre care a făcut câteva declarații, după ce a ajuns acasă.

Oricât de greu i-a fost, cântăreața nu s-a gândit niciodată că ar vrea să renunțe la concurs, ci mai degrabă și-a dorit să își depășească limitele și să ajungă tot mai departe în emisiune, doar că nu a fost să fie în cazul ei. Singurul lucru pe care îl regretă, în adevăratul sens al cuvântului, este faptul că atât ea, cât și colegii ei au spus lucruri dure din cauza foamei, a oboselii, dar și a nervilor.

”Nici unul (din momentele de la Survivor nu au dus-o cu gândul să vrea să plece acasă, n. red.). Fracțiuni de secunde în care închizi ochii și ai vrea să te teleportezi acasă când te arde în inimă dorul de copil sau ai vrea să aterizezi la un mic dejun bogat când nu mai știi de foame. Dar pentru asta am mers, să fiu puternică și să învăț să supraviețuiesc în condiții extreme.
E dureros, pentru că știi că oameni frumoși care în condiții normale ar râde și povesti, ajung de la contextul dur al jocului să se certe. Toți am făcut sau spus lucruri la foame, nervi, oboseală pe care le-am regretat ulterior. Nu putem judeca din confortul unui context normal reacțiile unor oameni care trăiesc la limită”, a declarat Alina Radi, pentru fanatik.ro.

De asemenea, Alina Radi și-a deschis sufletul în fața oamenilor și a povestit că este recunoscătoare pentru tot ceea ce are, mai ales acum după ce a văzut cât de greu este să nu aibă nici măcar strictul necesar pentru a supraviețui. A învățat multe lucruri în cadrul emisiunii de la Pro TV și se bucură că a avut ocazia să fie una dintre concurentele acestui sezon.

”Multe lecții! Să fiu recunoscătoare pentru tot ce am, să știu că și daca am puțin, pot supraviețui, că oameni diferiți pot face lucruri minunate împreună, că nu pot judeca ceva până nu sunt în situația respectivă, că în spatele fiecărei reacții e un cumul de factori și multe altele”, a mai zis fosta Războincă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---