Showbiz

Cum reușește Alina Eremia să se mențină în formă: „Am renunțat de mult la diete”

schedule 25 ian. 2024, 08:20

Cum reușește Alina Eremia să se mențină în formă: „Am renunțat de mult la diete”
Sursa foto: Instagram Alina Eremia

Alina Eremia are un corp de invidiat, iar recent le-a spus fetelor care își doresc să arate ca ea cum reușește să se mențină în formă. Iată care este secretul ei!

Alina Eremia, secretul unui corp de invidiat

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Încă de la începutul carierei sale, aceasta a reușit să ajungă la inimile oamenilor, i-a cucerit cu vocea sa și cu melodiile care, de cele mai multe ori, au fost pe primele locuri în topurile muzicale de la noi. Pe plan profesional, totul îi merge de minune și nu poate decât să fie recunoscătoare pentru tot ceea ce a reușit să facă în cariera sa până la această vârstă.

Nu doar că este o artistă de succes, dar este și una care arată extrem de bine și care mereu ca scoasă din cutie. Alina Eremia are o foarte mare grijă de imaginea sa și un trup de invidiat, pe care multe dintre fanele ei și-l doresc. În trecut, cântăreața s-a confruntat și ea cu kilogramele în plus și a fost nevoie de o muncă de ani de zile, pentru a arăta în felul în care o face la momentul de față.

Recent, ea a mărturisit cum reușește să se mențină în formă. În ciuda aparențelor, artista a renunțat de multă vreme la dietele pe care obișnuia să le țină, pentru că acestea dau rezultate pe o perioadă scurtă de timp, iar ea nu își dorea sub nicio formă asta.

Cel mai important lucru pe care îl face este acela de a scoate din alimentația sa mâncarea foarte grasă sau prăjită și zahărul, pentru că vrea să își mențină o greutate constantă, motiv pentru care utilează o aplicație foarte benefică în acest sens.

„Am renunțat de mult la diete, care funcționează pe o perioadă scurtă de timp. Cred într-un plan alimentar bine pus la punct, pe care îl poți susține a la longue. Am grijă să evit zahărul, mâncarea foarte grasă sau prăjită, care este și nocivă pentru organism și buna lui funcționare.
M-a ajutat să-mi mențin o greutate constantă faptul că am introdus într-o aplicație caloriile pe care le mănânc în fiecare zi. În felul acesta, pot să urmăresc dacă consum toți nutrienții, proteină, vitaminele de care am nevoie.”, a declarat Alina Eremia, pentru viva.ro.








SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---