Showbiz

Ana Morodan, sfaturi pentru fanii ei după ce s-a ales cu trei dosare penale și control judiciar: ,„Îmi pare rău că v-am dezamăgit”

schedule 30 mar. 2023, 11:13

Ana Morodan, sfaturi pentru fanii ei după ce s-a ales cu trei dosare penale și control judiciar: ,„Îmi pare rău că v-am dezamăgit”
Sursa foto: YouTube Kanal D Romania

Ana Morodan a postat un mesaj pentru fanii ei de pe rețelele sociale, după ce a încălcat legea. „Contesa digitală” a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, moment în care a fugit și a lovit alte două mașini. Mai apoi, polițiștii au descoperit că influencerița conducea sub influența alcoolului, dar și a substanțelor interzise, pe care ea a refuzat că le-ar fi consumat, spunând că ar fi fost vorba doar despre niște pastile pentru somn, pe care le ia de multă vreme și pentru care, de asemenea, are o rețetă.

Ana Morodan, sfaturi după ce s-a ales cu trei dosare penale

Ana Morodan face ea ce face și reușește să atragă toată atenția asupra sa. „Contesa digitală” este urnărită pe rețelele sociale de 470 de mii de oameni, iar pentru toți cei care o iau drept exemplu a avut un mesaj de transmis, fiind conștientă că a greșit. Blondina mai știe și că mulți dintre cei care stau cu ochii pe ea viseasă să devină influnceri într-o bună zi, de aceea i-a sfătuit să nu procedeze în felul în care a făcut-o ea, să nu se creadă ei mai puternici decât viața și nici să nu se lase seduși de celebritate riscând totul pentru asta.

Mai mult de atât, ea le-a zis tinerilor care o urmăresc să nu dea impresia că sunt fericiți, dacă lucrul acesta nu se întâmplă cu adevărat, pentru că în realitate nu merită efortul și ajung doar să îi dezamăgească pe oamenii din jurul lor care au încredere în ei și care îi admiră cu adevărat.

De asemenea, Ana Morodan a mai transmis pe contul ei de Instagram că a greșit și nu are cum să nege lucrul acesta, dar intenția sa nu a fost nicidecum să se ajungă într-o asemenea situație. Influencerița a fost judecată pentru faptul că a condus fără permis și sub influența alcoolului și a dat exemplu o comunitate din Africa, unde în clipa în care unul dintre ei greșește este alinat de toți ceilalți, ci nu judecat cum se întâmplă în cazul de față. La final, vedeta le-a zis oamenilor să aibă grijă de mintea și de sufletul lor, dar și mai blânzi cu oamenii care greșesc.

”Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și eu influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită.”, a declarat Ana Morodan, pe contul ei de Instagram.
Vezi această postare pe Instagram
O postare distribuită de Ana Morodan (@anamorodan)


”Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut mai mult. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și în mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru.”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---