Showbiz

Ana Morodan îndură consecințele după accident. Cum s-a schimbat viața influenceriței de atunci: „Sunt responsabilă și îmi voi asuma”

schedule 04 sept. 2023, 10:07

Ana Morodan îndură consecințele după accident. Cum s-a schimbat viața influenceriței de atunci: „Sunt responsabilă și îmi voi asuma”
Sursa foto: Instagram Ana Morodan

Ana Morodan îndură consecințele, în urma accidentului pe care l-a provocat acum câteva luni bune. Influencerița își asumă tot ceea ce a făcut, iar de curând a povestit cum s-a schimbat viața sa de atunci.

Ana Morodan îndură consecințele după accident

În urmă cu câteva luni, Ana Morodan a provocat un accident care i-a schimbat viața în totalitate, iar de curând a dat mai multe declarații despre acel eveniment nefericit. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar și a primit mai multe acuzații, dar știe că este responsabilă pentru tot și își asumă.  „Contesa digitală” știe că nu a procedat deloc cum ar fi trebuit, pentru că avea anxiolitic în sânge, ci nu alcool și nici substanțe psihoactive cum s-a spus, înainte de a primi rezultatele analizelor pe care le-a făcut imediat după aceea.

Regretă absolut tot ceea ce s-a întâmplat, dar știe că nu poate schimba nimic, dat crede că este și o femeie norocoasă din simplul motiv că nu a lovit pe nimeni. În același timp, Ana Morodan a zis că este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat, pentru că i-a dat ocazia să stea mai mult timp cu ea și să ia în calcul prioritățile pe care le are la vârsta de 38 de ani. Toate aceste lucruri i-au schimbat viața foarte mult și nu poate decât să se bucure, că până la urmă a ieșit ceva bun din acest accident.

„Acea neglijență cruntă o regret. Recunosc, a fost imprudent din partea mea, doar că nu am fost eu atunci chiar clară pentru că știți, aveam totuși un anxiolitic la bord, nu substanțe pshioactive și nu alcool!(...) Analizele au relevat că aveam doar un calmant în sânge, nu alcool și substanțe interzise.
Da, a fost regretabil, un lucru pe care îl regret, și consider că sunt norocoasă că nu am lovit pe nimeni, dar uitându-mă acum în perspectivă este cel mai bun lucru rău care mi s-a întâmpalt, pentru că mi-a dat ocazia să stau cu mine și să îmi reevaluez prioritățile mele de la 38 de ani și mă bucur că am avut timpul ăsta pentru mine foarte mult.”,  a spus Ana Morodan într-o emisiune TV, conform wowbiz.ro.

Conștientă de toate greșelile sale, influencerița își asumă și este pregătită să suporte toate consecințele. În plus, a recunoscut că nu a fost niciodată bună la condus, iar acum are angajat un șofer care o ajută să ajungă mai repede în locurile unde este nevoie de ea, deoarece are permisul de conducere suspendat, iar dosarul penal este și el în desfășurare.

Știe că tot ce suportă acum este pe bună dreptate, dar privește partea bună a lucrurilor și își vede de viața sa în continuare.

„Dosarul se judecă și eu sunt responsabilă și îmi voi asuma consecințele care vor fi stabilite de organele de judecată.(...) Eu niciodată nu am fost un șofer care a excelat în această abilitate a condusului. Mă plimb cu mașina, am un șofer, nu știu pe cât timp îmi va fi suspendat permisul și cât timp va fi suspendat, este pe bună dreptate și o să-mi asum această consecință.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---