Showbiz

Ana Morodan, primele declarații după ce a fost implicată în scandalul cu ”Brânza Regelui”. Ce a avut de zis în apărarea sa

schedule 11 nov. 2023, 10:36

Ana Morodan, primele declarații după ce a fost implicată în scandalul cu ”Brânza Regelui”. Ce a avut de zis în apărarea sa
Sursa foto: Instagram Ana Morodan

Ana Morodan a dat primele declarații după ce a fost implicată în scandalul cu ”Brânza Regelui”. Ce a avut de zis în apărarea sa și ce mesaj i-a transmis creatorului de conținut care i-a făcut să pice în plasă pe mai mulți influenceri din țară!

Ana Morodan, despre scandalul cu ”Brânza Regelui”

Ana Morodan a căzut în plasă. Un creator de conținut de la noi din țară le-a făcut o farsă mai multor influenceri de la noi din țară, pe care i-a pus să promoveze un produs inventat chiar de el, ”Brânza Regelui”. A făcut o poveste, a cumpărat o brânză în valoare de 7 lei, cutii și s-a ocupat chiar el de livrarea pachetelor, după ce obținut adresele de la fiecare dintre ei.

Câțiva dintre cei pe care i-a contactat au căzut imediat în plasă și s-au declarat ”onorați”, pentru faptul că au fost aleși să primească un asemenea produs din partea unei instistituții atât de mare care, de asemenea, nu există în realitate. Una dintre vedetele care a promovat ”Brânza Regelui” a fost Ana Morodan, care recent a venit cu câteva explicații legate de experimentul social al tânărului care a vrut să le demonstreze că sunt în stare să promoveze orice produs pentru bani, fără să verifice înainte sau fără să îl testeze.

”Contesa Digitală” i-a transmis lui Andrei Petroff că dacă într-adevăr ar fi dorit să facă un experiment social, ar fi trebuit să le trimită un șampon, o cremă sau orice altceva, iar în cazul în care ei ar fi postat imediat despre produsul respectiv, fără să treacă o perioadă timp, ar fi avut dreptate. Extrem de revoltată, ea a mai precizat că sunt oameni care îi critică în necunoștință de cauză, dar internauții sunt de părere că nu are nicio scuză legată de faptul că a căzut în plasă atât de ușor, indiferent ce ar spune acum.



”Legat de băiatul acesta care el a vrut să facă un experiment social, să mai explice încă o dată că în 2023 oricum există oameni care mai vor să mai sublinieze încă o dată că influencerii sunt de c*$%*. Lasă-ne soro, pe bune? Băi, băiatule, cu dacă voiai să faci un experiment cu adevărat, tu trebuia să ne trimiți o cremă, sau un șampon, sau o rochie, sau orice.
Dacă vedeai că în secunda în care ne-ai trimis-o noi am postat-o, fără să treacă un timp de testare, atunci aveai dreptate. Nu îmi mai spuneți că este o diferență între Curtea Regală și Casa Regașă, că până nu v-a zis el, nu ați știut nici voi”, a zis Ana Morodan, pe Instagram.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---