Showbiz

Ana Morodan, primele declarații după ce a fost condamnată la închisoare și trebuie să facă muncă în folosul comunității: „E normal să existe consecințe”

schedule 24 oct. 2023, 08:35

Ana Morodan, primele declarații după ce a fost condamnată la închisoare și trebuie să facă muncă în folosul comunității: „E normal să existe consecințe”
Sursa foto: Instagram Ana Morodan

Ana Morodan a dat primele declarații, după ce a fost condamnată la închisoare și trebuie să facă muncă în folosul comunității. Ce a zis influencerița despre pedeapsa pe care a primit-o și despre urmările accidentului pe care l-a provocat în urmă cu aproximativ jumătate de an!

Ana Morodan, primele declarații după ce și-a primit pedeapsa

Acum jumătate de an, Ana Morodan a fost oprită în trafic de oamenii legii. A refuzat să oprească mașina, a fugit de aceștia, iar mai apoi a provocat un accident. Vedeta a fost supusă unor analize, din cauza faptului că ar fi urcat la volan, duoă ce a consumat alcool, dar și anumite substanțe interzise, care se pare că ar fi provenit din pastilele pentru somn pe care le lua fără măsură la vremea aceea.

A urmat o perioadă de transformare pentru ”Contesa Digitală”, în care a petrecut mai mult timp cu ea și în care a realizat care sunt lucrurile cu adevărat importante în viață pentru ea. Nu i-a fost deloc ușor, iar recent și-a primit și pedeapsa pentru fapta sa. Vedeta a fost condamnată la la 1 an, 3 luni și zece zile de închisoare, fiind nevoită totodată să facă și muncă în folosul comunității.

Inițial, ea nu a dat declarații despre consecințele pe care trebuie să le suporte în viitorul apropiat, dar a făcut-o mai apoi. Ana Morodan a oferit un interviu, în care a vorbit cu sinceritate despre acest subiect, demonstrând încă o dată faptul că este o femeie asumată, care în mod evident trebuie să plătească pentru greșelile pe care le-a făcut și pentru care nu există scuze.

"Voi face tot ce trebuie să fac. Firesc. Sunt un om asumat. Am greșit, e normal să existe consecințe. (...) Episodul în care m-am urcat la volan, deși eram pe calmante care îmi afectau capacitatea de a conduce, e important de menționat că acele calmante îți și întunecă judecata. Așa că, în acel moment, nu am fost efectiv conștientă de ce fac. Îi sunt recunoscătoare universului că n-am făcut mai rău, că n-am lovit pe nimeni și regret nespus acel episod. Nici să mai am carnet nu mă mai urc la volan.", a declarat Ana Morodan, conform unica.ro.

Aceasta a recunoscut faptul că a greșit și a spus clar că va face tot ceea ce este de facut fiind recunoscătoare, la finalul zilei, că nu a lovit pe nimeni în ziua aceea.

"Substanțele găsite au fost benzodiazepia și alprazolamul, ambele fiind substanțele active din calmantul numit Xanax, fiind și singurul lucru pe care îl luasem. Conform doctorului psihiatru există o diferență între ce numim noi popular droguri, și calmante prescrise pentru un tratament. Însă și aceste calmante, luate fără cap, îți afectează capacitatea de a conduce.", a mai povestit ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---