Showbiz

Ana Morodan, conștientă că a greșit. Ce a declarat la o lună de la incident: „Oamenii sunt foarte furioşi”

schedule 24 apr. 2023, 11:18

Ana Morodan, conștientă că a greșit. Ce a declarat la o lună de la incident: „Oamenii sunt foarte furioşi”
Sursa foto: Instagram Ana Morodan

Ana Morodan este conștientă de greșeala pe care a făcut-o, în urmă cu mai bine de o lună, iar recent a dat câteva declarații despre cele întâmplate acolo. Blondina a dat dovadă de sinceritate și și-a stăpâni cu greu lacrimile. Iată ce a declarat!

Ana Moran, declarații la o lună de la incident

În urmă cu doar o lună, Ana Morodan s-a ales cu trei dosare penale, după ce a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii pe care a negat că le-a văzut. În fuga sa de poliție, a lovit alte două mașini, iar după toate acestea s-a aflat că influencerița conducea sub influența băuturilor alcoolice, dar și că avea în sânge anumite subsntanțe interzise, despre care blondina a zis că provin de la niște pastile pentru somn, pe care le luase de foarte puțin timp.

Despre incident, ea a refuzat să dea prea mult detalii, în ultimele trei săptămâni despre ceea ce s-a întâmplat pe străzile din București, doar că recent a simțit nevoia să o facă, fiind de părere că toate acele vorbe dure au venit asupra ei, doar pentru este persoană publică, pentru că nu este nici prima, nici ultima persoană care a condus sub influența unor sustanțe interzise.

”Când clachezi și ești persoană publică ți-o iei public de la toată lumea. Nu cred că sunt primul om care a condus la volan sub efectul unor substanțe, dar sunt o persoană publică care a făcut asta. Când ești persoană publică, îți asumi și gloria, și îți asumi și căderea sau oprobiul public.(...) Ce să mai zic: "nu am făcut asta, nu am vrut, îmi pare rău". Nu cred că mai contează pentru nimeni, pentru că oamenii sunt foarte furioşi şi au nevoie de cineva în care să dea. Şi când se crează o situaţie de genul acesta, mai ales când eu am greşit, cred că e ok, e în regulă ”, a declarat Ana Morodan, conform celor de la spynews.ro.

De pe urma acestei experiențe neplăcute din viața sa, „Contesa digitală” a învățat multe lucruri, inclusiv că ar trebui să fie o persoană mai bună cu cei din jurul ei. Astfel, Ana Morodan a dat naștere unei campanii pe care le-a dedicat-o fanilor săi de pe Instagram, prin intermediul căreia aceștia se pot promova de pe contul ei, care are extrem de mulți urmăritori. Scopul este unul clar și anume acela de a-i ajuta pe cei care se află la început de drum și care nu au unde să se promoveze.

”Știu că printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune. Vă dau wall-ul meu, pe rând, să vă comunicați aici mesajele și poate că așa, sunt de ajutor să accelerați un pic, ce aveți de construit. Trimiteți-mi pe DM sau pe mail ce vreți și cum vreți să promovați și va dăruiesc prezența pe wall-urile mele de social media. Astfel, aflăm toți despre ce lucruri faine vreți să faceți”, este anunțul pe care l-a făcut vedeta, zilele trecute.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---