Showbiz

Ana Morodan, dură cu unul dintre angajații săi. Cum a reușit să o enerveze șoferul: „ Dacă mă mai iei o dată la mișto...”

schedule 14 aug. 2023, 10:50

Ana Morodan, dură cu unul dintre angajații săi. Cum a reușit să o enerveze șoferul: „ Dacă mă mai iei o dată la mișto...”
Sursa foto: Instagram Ana Morodan

Ana Morodan a avut o discuție ceva mai aprinsă cu unul dintre angajații săi, care a fost postată pe intenet și despre care mulți dintre urmăritorii ai au avut câte ceva de comentat. Iată cum a reușit să o enerveze șoferul!

Ana Morodan, dură cu unul dintre angajații săi

Ana Morodan a trecut, în ultimele luni, printr-o situație foarte grea, din cauza accidentului pe care l-a provocat. Vedeta încerca să fugă de oamenii legii, când s-a produs incidentul cu pricina, iar odată ce aceștia au reușit să o oprească, au realizat că nu făcea altceva decât să conducă sun influența băuturilor alcoolice, dar și a unor substanțe interzise care s-au dovedit, în urma analizelor, că proveneau de la pastilele pentru somn pe care le consuma zilnic.

După accident, conștientă fiind de faptul că nu se îndreaptă într-o direcție bună, a încercat să facă anumite schimbări în viața sa, iar primul pas pe care l-a făcut a fost acela de a renunța la somnifere, motiv pentru care a fost necesară internarea sa într-o clinică. „Contesa digitală” nu s-a ferit de urmăritorii ei și i-a ținut la curent cu absolut tot ceea ce s-a petrecut în viața sa, postând inclusiv imagini de la Psihiatrie și dând de înțeles că nu îi este deloc rău acolo. Mai mult de atât, pentru a se revanșa față de oamenii care au avut încredere în ea, le-a pus profilul ei de Instagram la dispoziție, pentru a-și promova micile afaceri, pentru că nu toți au o vizibilitate atât de mare.



De atunci, viața sa este într-o continuă schimbare și chiar are angajat un șofer care o duce unde are nevoie. Vedeta a postat o discuție ceva mai dură pe care a avut-o cu acesta pe social media, motiv pentru care fanii ei au avut ceva de comentat ori s-au amuzat foarte tare. În mod clar, conversația lor a fost în spirit de glumă, dar așa cum era de așteptat, unii oamenii au acuzat-o că este mult prea dură cu oamenii care doar o ajută zi de zi. Ea, în schimb, a zis în glumă faptul că nu credea faptul că mai țipă și alți oameni.

Ana Morodan: Unde este mașina, Alex?
Soferul: În parcare.
Ana Morodan: Dacă îmi mai dai răspunsuri așa „în parcare”, Viața cu Louise… unde e mașina? Ți-am zis că dacă mă mai iei o dată la mișto, atât îți trebuie!
Șoferul: Atunci, hai!
Ana Morodan: Faptul că țipă și alți oameni, mă neliniștește. Am crezut că doar eu am această calitate”, a încheiat Ana Morodan.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---