Showbiz

Ana Morodan, decizie neașteptată după ce s-a ales cu trei dosare penale: „Am primit cele mai bune lecții de la viață”

schedule 19 apr. 2023, 08:33

Ana Morodan, decizie neașteptată după ce s-a ales cu trei dosare penale: „Am primit cele mai bune lecții de la viață”
Sursa foto: Instagram Ana Morodan

Ana Morodan a luat o decizie cu totul și cu totul neașteptată, la aproximativ o lună după ce s-a ales cu trei dosare penale. Ce mesaj a transmis vedeta în mediul online!

Ce decizie a luat Ana Morodan

A trecut aproape o lună de când Ana Morodan a fost prinsă de către oamenii legii conducând sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise. Vedeta, în primă fază, nu a oprit la semnalul polițiștilor, iar în timp ce încerca să scape de aceștia, a lovit alte două mașini. Mai apoi, prinsă fiind, s-a descoperit că aceasta nu era în cea mai bună formă a sa, deoarece consumase alcool, dar și anumite substanțe interzise, despre ea a zis că erau doar niște pastile pentru somn, având după spusele sale și o rețetă pentru ele.

Au trecut câteva zile bune de nefericita întâmplare, iar Ana Morodan a transmis un mesaj în mediul online legat de decizia pe care a luat-o. Ei bine, total neașteptat, ea a decis să își ajute fanii care au anumite afaceri sau pasiuni cu promovarea acestora pe social media, unde are în total peste 600 de mii de urmăritori, pentru că la momentul actual trece printr-un proces de revenire de lungă durată.

”Până mă fac bine, decid ce vreau să fac și adun energie și cap de planuri și construcție bună și frumoasă, vă dau și eu ce pot acum: un wall de media socială.Suntem pe Insta și pe Facebook o comunitate de vreo 600.000 de oameni foarte mișto, pe bune (I so, so admire you, my amazing people!). Știu că printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune. Vă dau wallul meu, pe rând, să vă comunicați aici mesajele și poate că așa, sunt de ajutor să accelerați un pic, ce aveți de construit.
Trimiteți-mi pe DM sau pe mail ce vreți și cum vreți să promovați, vă mai dau și eu niște idei, ca să arate bine campania și vă dăruiesc prezența pe wall-urile mele de social media. Astfel, aflăm toți despre ce lucruri faine vreți să faceți.”, este mesajul Anei Morodan.

De asemenea, a mai zis și că în ultimele săptămâni din viața sa a primit cele mai bune lecții de viață, a avut parte de gânduri frumoase, vorbe bune și gesturi care au impresionat-o, dar mai ales dragoste din partea prietenilor ei care s-au comportat precum o familie. Ana Morodan s-a apucat și de terapie, dar și meditează, pentru a-și putea relua viața.


”În ultimele săptămâni am primit cele mai bune lecții de la viață. Am primit noroc cu carul, gesturi frumoase, gânduri și vorbe minunate. Am primit dragostea familiei mele de prieteni, când nu credeam că e posibil să ai așa ceva fără legături de sânge. Am primit o rețea invizibilă de oameni care au avut grijă de mine, am primit critici sănătoase, sfaturi blânde și încrederea că oamenii sunt buni.
Aștept, vă mulțumesc și mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie. Pe jos! 🙌🏻 Pusi pa, da' m-am întors în viața mea!”, a mai transmis influencerița.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---