Showbiz

Mădălina Crețan, mesaj de susținere din partea unui fan. Soția lui Nosfe i-a oferit un răspuns public: „Fie vorba intre noi...”

schedule 26 iul. 2023, 10:10

Mădălina Crețan, mesaj de susținere din partea unui fan. Soția lui Nosfe i-a oferit un răspuns public: „Fie vorba intre noi...”
Sursa foto: Instagram Madalina Cretan

Mădălina Crețan primește multe mesaje zilnic, dar foarte puține dintre acestea îi atrag atenția, astfel încât să le facă publice. Iată care au fost cuvintele pe care i le-a transmis persoana respectivă!

Ce mesaj a primit Mădălina Crețan pe Instagram

Pierderea unei persoane dragi nu este deloc un moment ușor pentru cei care rămân în urmă, mai ales dacă legătura lor era una atât de frumoasă precum cea dintre Mădălina Crețan și regretatul ei soț, Nosfe. Artistul și-a pierdut viața în luna octombrie a anului trecut, iar de atunci și până acum, ea a încercat să îi ducă mai departe numele, să se ocupe de proiectele sale, dar și de familia lor. De asemenea, cel mai greu lucru pe care a fost nevoită să îl facă a fost să lupte împotriva durerii pierderii celui mai important bărbat din viața sa.

Soția lui Nosfe a fost copleșită de toate mesajele și susținerea primită, dar foarte puține dintre cuvintele pe care le primește o impresionează atât de tare precum cele pe care le-a primit recent din partea unui fan. De regulă, le citește și le răspunde tuturor, doar că de data aceasta a simțit să le arate și urmăritorilor ei din mediul online ce i s-a transmis.

„Azi am primit un mesaj în care mi s-a zis: “La EC erai atât de frumoasă, atât de luminoasă, te-am văzut dansând un pic... și efectiv m-am gândit că nu vin eu cu norul, ca un balon negru, să îți stric seara.
Dar tare mult aș fi vrut just to hug you. Și 0,0001% din durere dacă luam, aș fi încercat. Ce greu o fi, habar nu am:( Dar cumva you make it look bright. Și am vrut să scriu asta- este cel mai luminos doliu pe care l-am văzut, si eu chiar la asta aspir. Eu am mai mulți oameni sub flori decât lângă noi, și am dus multe zile negre… La tine pare natural asta și mi se pare că e o dimensiune umană la care toți ar trebui să tindem. O maturitate emoțională despre care ar trebui să vb mai des...”, este mesajul primit de Mădălina Crețan, pe Instagram.

Deși pare un om puternic, care încearcă să își păstreze zâmbetul pe buze, după cum au observat și oamenii din jurul ei, Mădălina Crețan a povestit că are și momente în care simte că nu mai poate face față durerii pe care o simte și că începe să plângă din senin. Mai mult de atât, a mărturisit că se întreabă și ea cum reușește să supraviețuiască acestui doliu și i-a mulțumit persoanei respective pentru toate cuvintele pe care i le-a transmis, care i-a ajuns la inimă și care o vor motiva pentru o vreme. Durerea pe care o simte este una mult prea mare, dar trebuie să rămână o femeie puternică în continuare și să nu își pună bariere fizice, deoarece iubirea lor nu a fost doar în plan fizic.

„Am atât de multe momente în care nu știu ce să fac și cum să mă comport, atât de multe momente în care mă bușește plânsul fără să pot controla, atât de multe momente în care nu înțeleg deloc nici eu cum pot să supraviețuiesc acestui doliu. Nu știu foarte bine să îți răspund în cuvinte puține, dar îți mulțumesc mult pentru că mi-ai scris! Oricât de banal poate să sune, cuvintele astea “cel mai luminos doliu” mă vor motiva un timp! Și nu știu.. cred că atâta iubire și conexiune câtă a fost între noi doi și noi trei nu are voie și nu poate fi lăsată de Dumnezeu să se transforme în ceva negru, trist, pustiu, gol.
Dar fie vorba intre noi, fizic, uman, din această lume, imi vine să-mi rup carnea de pe mine de dor și totuși, mă gândesc că nu vreau să fiu atât de limitată și să-mi pun singură bariere fizice pentru că iubirea noastră nu a fost doar despre fizic, și atunci caut conexiunea noastră în jur, în orice, de la muzică, la pasări, la soare etc.”, a fost răspunsul soției lui Nosfe.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---