Showbiz

Mădălina Crețan nu vrea să își refacă viața momentan. Ce le-a răspuns fanilor care îi pun întrebări în acest sens: „Incetați”

schedule 23 apr. 2023, 10:37

Mădălina Crețan nu vrea să își refacă viața momentan. Ce le-a răspuns fanilor care îi pun întrebări în acest sens: „Incetați”
Sursa foto: Instagram Madalina Cretan

Mădălina Crețan nu vrea să își refacă viața, cel puțin nu în momentul de față, iar unora nu li se pare deloc normal lucrul acesta și i-au adresat tot felul de întrebări. Soția lui Nosfe a oferit chiar și un răspuns. Iată ce a transmis.

Mădălina Crețan, sinceră cu urmăritorii ei

Vlad-Darius Crețan, cunoscut de toată lumea drept Nosfe, s-a stins din viață la finalul anului trecut, la scurt timp după ce a susținut un concert alături de trupa din care făcea parte, Satra Benz. Partenera lui de viață a fost cea care l-a găsit prăbușit în sufragerie, a chemat ambulanța și a sperat că totul va fi bine până la urmă. Vestea a venit ca un fulger pentru toată lumea, unii crezând că este doar o glumă și că artistul își va face revenirea cu o piesă sau cu un album cum nu s-a mai văzut în țara noastră.

Nu a fost deloc așa. Orele treceau, iar lucrurile erau pe bune, fanii fiind în stare de șoc pentru multă vreme. Deși multă lume a plâns și a suferit din cauza acestei pierderi, nicio durere nu se compară cu cea pe care a simțit-o și pe care încă o simte soția sa, Mădălina Crețan, care face tot ceea ce îi stă în putință, pentru a păstra vie amintirea regretatului cântăreț.


Vezi această postare pe Instagram
O postare distribuită de Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

Ori de câte ori are puțin timp liber, face sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, unde discută cu urmăritorii ei tot felul de lucruri. Recent, cineva a întrebat-o dacă are de gând să își refacă viața, iar ea a rugat pe toată lumea să nu o mai întrebe lucrul acesta, deoarece trăiește în prezent, nu în viitor, iar momentan nu există loc pentru altcineva în inima ei.

„Încetați să mai trăiți în viitor. Viaţa se întâmplă acum. Peste o oră, un an, 7 avem 0 control. Ca să fie loc în inima mea pentru o altă iubire ar însemna să pălească cea pe care o simt acum, iar acum simt că asta nu se va întâmpla niciodată. Iar ce se va întâmpla peste nişte ani, nu știu acum”, a transmis Mădălina Crețan, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---