Showbiz

Ce semne primește Mădălina Crețan de la Nosfe: „O să mă creadă lumea nebună și nu este așa”

schedule 09 feb. 2023, 10:59

Ce semne primește Mădălina Crețan de la Nosfe: „O să mă creadă lumea nebună și nu este așa”
Sursa foto: Instagram Madalina Cretan

Mădălina Crețan nu poate trece peste pierderea pe care a suferit-o la finalul anului trecut. Femeia trece printr-o perioadă extrem de grea, în încercarea de a se obișnui cu absența celui care i-a fost soț și prieten pentru câțiva anui buni, iar într-un interviu pe care femeia l-a acordat de curând, a mărturisit că primește semne de la Nosfe, doar că nu a vrut să dezvolte subiectul de teama de a nu părea că și-ar fi fi pierdut mințile.

Nosfe, încă prezent în viața Mădălinei Crețan

Moartea lui Nosfe a fost una dureroasă atât pentru Mădălina Crețan, soția sa, cât și pentru prietenii săi, familia și chiar și pentru fanii care îl respectau, mergeau la concertele lui, îl ascultau muzica și îl îndrăgeau. Nicio durere nu se compară cu cea simțită de soția artistului, care a mărturisit, în timpul unui interviu acordat recent, că relația pe care o are cu Nosfe este una specială acum, nedorind sub nicio formă să dezvote subiectul, să vorbească despre semnele pe care le primește din partea lui, pentru că oamenii ar considera-o nebună și nu se pune problema de așa ceva.

Se pare că artistul nu i-a apărut mamei copilului lui în vise, așa cum s-a întâmplat în cazul prietenilor, ci într-un cu totul și cu totul alt mod. De xemplu, într-una dintre zile, ea a simțit că îi pune cineva o mână caldă pe umăr, iar în clipa aceea, a simțit că este a lui. Vorbește despre el în fiecare zi și simte că este acolo în casă, lângă ea.

„Relația dintre mine și NOSFE este mai specială acum. Nu prea aș vrea să dezvolt subiectul, că după aceea o să mă creadă lumea nebună și nu este așa. El nu mi s-a arătat până acum în vise, ci prin alt mod… de exemplu am simțit, într-o zi, cum îmi pune cineva o mână caldă pe umărul meu și am știut că este a lui, plus că vorbesc despre el în fiecare zi și simt că este în casă alături de mine. Nu am cum să trec peste așa ceva”, a declarat Mădălina Crețan, pentru click.ro.


Fiind mereu o femeie puternică, Mădălina Crețan a preferat să nu se plângă de cât de greu îi este, ci să le transmită oamenilor din jurul ei pozitivitate. Nu a dorit să discute despre necazurile sale, deoarece sunt lucruri mult mai importante pe care le are de făcut, dorind să ducă mai departe numele soțului său și munca pe care acesta a depus-o ani de zile. Și-a dat viața pentru muzică, iar muzica lui va ajunge să fie ascultată în continuare, doar datorită ei și echipei din care Nosfe a făcut parte.

,,Nu vreau să mă plâng că îmi este greu, încerc să dau oamenilor doar pozitivitate, nu vreau să vorbesc despre necazurile mele. Acum sunt și cu studioul, vreau să duc mai departe ce a lăsat soțul meu, piesele sale, totul în memoria lui, pentru că a muncit foarte mult NOSFE pentru asta. Așa că pe 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților, o să se lanseze melodia «Nemuritorii» unde este NOSFE și Liviu Teodorescu, în colaborare. Cred că o să se regăsească multe persoane în acea melodie, o să vedeți”, a mai zis ea, pentru sursa citată anterior.

Fiica lor, Iris, îi simte și ea lipsa artistului de care întreabă foarte des. Mama ei nu reușește să îi răspundă la întrebare, iar de ajutor acum le este doar terapia la care merg împreună, de când Nosfe și-a pierdut viața.

„Copilul întreabă de NOSFE, da, de multe ori îmi zice «Unde e tati?». Însă, nu reușesc să îi răspund la această întrebare, nu știu de ce, nu găsesc încă forța în mine. De când a murit soțul meu mergem la terapie împreună și este bine, doar așa putem depăși ce s-a întâmplat în familia noastră”, a adăugat Mădălina Crețan.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9768 RON
0.00030
USD
USD: 4.6386 RON
0.01490
GBP
GBP: 5.8873 RON
0.00100
HUF
HUF: 1.2562 RON
-0.00410
BGN
BGN: 2.5446 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.1926 RON
0.02310
Convertor valutar

Rezultat: ---