Showbiz

Mădălina Crețan, declarații dureroase la aproape un an de la moartea lui Nosfe: „Nu mi-am revenit”

schedule 11 sept. 2023, 11:19

Mădălina Crețan, declarații dureroase la aproape un an de la moartea lui Nosfe: „Nu mi-am revenit”
Sursa foto: Instagram Madalina Crețan

A trecut aproape un an de când Darius-Vlad Crețan, cunoscut de toată lumea drept Nosfe, și-au pierdut viața, iar soția sa nu și-a revenit de pe urma pierderii pe care a suferit-o. Recent, a făcut câteva mărturisiri dureroase

A trecut aproape un an de la moartea lui Nosfe

Anul trecut, pe data de 16 octombrie, Nosfe și-a pierdut viața, după ce a susținut un concert alături de trupa din care făcea parte fiind găsit prăbușit în propria casă chiar de soția sa, Mădălina Crețan, care încă suferă în urma pierderii bărbatului pe care îl iubea cel mai mult în viață. Nopțile nedormite, munca depusă, stresul și zilele pe care le petrecea la studio și-au pus amprenta asupra sănătății sale și au dus la deces. În ziua respectivă, mulți dintre fanii lui au sperat că este o știre falsă și că urmează să lanseze o piesă sau vreun album, dar din păcate lucrurile nu au stat deloc în felul acesta.

Cel mai mult a avut de suferit partenera sa de viață. Mădălina Crețan a încercat să se ocupe în continuare de proiectele lui, de piesele pe care nu a apucat niciodată să le lanseze, de casă, dar mai ales de familia lor. A dovedit că este o femeie puternică și a fost mereu sinceră cu persoanele care o urmăresc, iar recent le-a transmis acestora un mesaj care a reușit să îi emoționeze până la lacrimi.

Soția lui Nosfe le-a transmis oamenilor că nu și-a revenit după moartea artistului și că nu a făcut altceva decât să se transforme, să învețe și să accepte situația prin care trece. În tot acest timp, a căzut și s-a ridicat, dar a și suferit ca mai apoi să zâmbească. A preferat să nu poarte negru, să nu fie o victimă și să nu își împovăreze sufletul cu cuvinte dure, ci să sărbătorească viața frumoasă pe care au avut-o împreună și care a fost ca un film.

Nu este deloc ușor pentru ea și nu va fi nici de acum înainte, dar are in copil de care trebuie să aibă grijă și care are nevoie de mama ei în această etapă, iar Mădălina Crețan face tot posibilul să îi fie și mamă, și tată.



„Nu mi-am revenit, m-am transformat, am învățat, am acceptat, am căzut, m-am ridicat, mi-am dat voie să simt, să plâng, să sufăr, să zâmbesc. Am evitat să îmi împovărez mintea și sufletul cu asemenea cuvinte tragedie, moarte, final, etc. Am ales să sărbătoresc viața pe care am avut-o împreună, plină numai de lucruri magice, în detrimentul tragediei. Am ales să nu port negru, să nu devin o victimă, ca energiile primite înapoi să nu fie de victimizare.
Am ales să fiu aici pentru oamenii care încă sunt aici și au nevoie de mine prezentă și bine. Am ales să trăiesc demnă de iubirea pe care am primit-o de la Univers/Dumnezeu. Am ales să fiu femeia pe care soțul meu a iubit-o”, a scris Mădălina Crețan, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---