Showbiz

Mădălina Crețan, despre cauza decesului lui Nosfe. Femeia luptă ca amintirea soțului ei să rămână vie

schedule 17 mai 2023, 08:36

Mădălina Crețan, invitată în platoul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV, a discutat despre cauza morții lui Nosfe, despre speculațiile legate de acest subiect sensibil, dar și despre lupta sa pentru ca amintirea regretatului ei soț să rămână vie.

Mădălina Crețan, despre cauza decesului soțului său

În urmă cu șapte luni, Darius-Vlad Crețan, cunoscut de toată lumea drept Nosfe, și-a pierdut viața, iar de atunci viața soției sale a luat o altă întorsătură. Mădălina Crețan a încercat, deși nu a fost deloc simplu pentru ea, să rămână o femeie puternică, fiind conștientă de faptul că fiica lor, Iris, are nevoie de ea.

De curând, ea a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a merge în platoul emisiunii sale de la Pro TV, unde a vorbit inclusiv despre cauza morții lui Nosfe, despre care multă lume și-a pus întrebări și care nu este încă una clară, deoarece ea și familia sa așteată concluziile medicilor legiști care întârzie și ele să apară. Chiar dacă oamenii cred și așteaptă ca ea să le dezvăluie de ce s-a stins din viață regretatul ei soț, a zis clar că acest lucru nu se va întâmpla, deoarece sunt niște lucruri care vor rămâne strict pentru ea și pentru apropiații lor. Ceea ce o face să tacă este faptul că Iris este la mijloc și crede că ar putea fi afectată de aceste detalii.

”S-au făcut evident, multe speculații, de la droguri, la vaccin. Ideea este că, deși nu am primit răspunsul final la analize, când le voi primi, nu am să ies să vorbesc despre aceste lucruri. Este ceva ce privește familia noastră, mai ales că este și un copil la mijloc, există niște părinți îndurerați. Eu nu sunt de părere că viața unui om va fi definită de moartea acestuia”, a declarat Mădălina Crețan, la Pro TV.

Soția regretatului artist încearcă din răsputeri ca amintirea lui Nosfe să rămână vie în inimile oamenilor, iar drept dovadă la scurt timp după plecarea sa în lumea celor drepți, a făcut un muzeu în memoria lui, cu intrare gratuită, pe care sute de oamenii l-au vizitat. S-a ocupat de lansarea unor piese, unui film scurt care a fost urcat pe YouTube, în urmă cu doar câteva ore, dar a anunțat că urmează multe altele, inclusiv un film în toată regula, dar și două albume Șatra B.E.N.Z.

”E drăguț că anumite persoane pot trece peste cele întâmplate, dar noi ne lovim zilnic de anumite aspecte. Așa cum am mai spus, deși este o situație tristă și este o dramă, mie nu-mi place să-mi trăiesc viața așa, în tristețe și-n dramă.
Sunt mai multe proiecte. Este cel cu Nosfe, este proiectul cu Șatra BENZ, băieții filmează astăzi un clip. Anul acesta va ieși al doilea film în care el a jucat. Erau 3 sau 4 piese, care erau gândite să fie lansate internațional, nu neapărat pe piața din România, sunt multe lucruri care au rămas așa, nu pot să zic că în pom, că de asta am rămas eu aici. Mă ocup atât cât pot, de toate”, a mai zis ea.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---