Showbiz

Mădălina Crețan, mesaj emoționant la un an de la moartea lui Nosfe: „Mă bucur că tu ești tatăl copilului meu”

schedule 16 oct. 2023, 13:36

Mădălina Crețan, mesaj emoționant la un an de la moartea lui Nosfe: „Mă bucur că tu ești tatăl copilului meu”
Sursa foto: Instagram Madalina Cretan

Mădălina Crețan a transmis un mesaj emoționant, pe rețelele sociale, la un an de la moartea lui Nosfe. Aceasta a enumerat toate lucrurile pentru care îi este recunoscătoare regretatului ei soț.

A trecut un an de la moartea lui Nosfe

Ziua de 16 octombrie este una extrem de tristă pentru familia lui Nosfe, pentru fanii care l-au iubit, dar și pentru toți apropiații lui. Se împlinește un an de când a trecut în neființă, iar zeci de persoane au mers ieri la mormântul artistului, unde a avut loc pomenirea acestuia. Cu flori în mână, lumânări și coroane, oamenii s-au strâns în jurului locului unde odihnește trupul cântărețului, iar sâmbătă seara a avut loc și un concert al trupei Șatra B.E.N.Z, unde miile de fani i-au strigat numele și au cântat cu toată inima piesele lui.

Au fost niște momente emoționante, dar niciunul nu se compară cu mesajul pe care soția lui Darius-Vlad Crețan l-a transmis pe rețelele sociale, unde nu doar că a spus toate lucrurile pentru care îi mulțumește regretatului ei soț, dar a și postat câteva mesaje pe care și le-au dat de-a lungul căsniciei lor.

Cei doi au petrecut nouă ani împreună, au avut o familie frumoasă și o viață bună, dar ar mai fi avut multe momente frumoase de trăit unul în compania celuilalt. Mădălina Crețan se bucură că a avut parte de o iubire atât de sinceră și că el este tată copilului ei și i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru toate aceste lucruri. I-a oferit regretatului ei soț iubirea care atât de mult i-a lipsit în trecut și a primit-o înapoi, a avut încredere în el și l-a acceptat cu bune și cu rele.



A învățat multe lucruri de el, inclusiv să se accepte pe ea însăși așa cum este, cu toate defectele și se bucură că l-a cunoscut, dar regretă faptul că a plecat mult prea devreme dintre noi.

''Mă bucur! Mă bucur că în cei 9 ani în care ne-am fost alături fizic ne-am spus și ne-am făcut să simțim că ne-am iubit, venerat, adulat. Mă bucur că nicio ciondăneală de-ale noastre nu s-a transformat în frustrare pentru că le-am vorbit și lămurit pe toate de fiecare dată! Mă bucur că nu ai plecat niciodată din casă fără sa ne spunem “te iubesc”, mă bucur că nu ne-am dus la somn în nicio seară fără să ne sărutam cu dragoste indiferent de cum ne-au fost zilele.
Mă bucur că n-am făcut ambiții unul cu celălalt și că nu ne-am pedepsit din motive banale pentru că dragostea noastră a primat în fața egourilor. Mă bucur că am mulțumit lui Dumnezeu de mână pentru iubirea noastră! Mă bucur că ti-am promis că am să te iubesc cât să compensez pentru toată lipsa ei din viața ta și mi-am ținut promisiunea, dar cel mai mult mă bucur că tu ai simțit iubirea mea!
Mă bucur că nu există în sufletul meu greutate și apăsare pentru că aș fi putut să îți arat sau zic mai des sau mai mult pentru că ți-am zis și arătat mereu, cu toată forța Universului! Mă bucur că ți-am cumpărat flori de ziua ta de naștere, nu de asta. Mă bucur că ți-am cerut iertare când ai putut să-mi zici în cuvinte că mă ierți. Mă bucur că am avut încredere în tine, mă bucur că m-ai iubit!
Mă bucur că te-am făcut să râzi, mă bucur că am avut răbdare, mă bucur că ți-am gătit, mă bucur că te-am numit bărbatul meu și că m-ai numit femeia ta! Mă bucur că tu ești tatăl copilului meu, mă bucur că tu ai fost cel mai bun prieten al meu. Ma bucur că m-ai învățat să respect un BĂRBAT și mă bucur că mi-ai arătat cum trebuie să fie tratată o FEMEIE! Mă bucur că m-ai învățat să îmi iubesc corpul și cu burtică, celulită, vergeturi la fel de mult ca pe cel de copilă.
Mă bucur că nu regret nimic! Îmi pare rău doar de faptul că mai aveam să ne oferim și nu mai putem! Și nu mă bucur că ai plecat atât de devreme, dar mă bucur mult mai mult de toate cele de mai sus! Mă bucur că ai fost aici și că eu am fost suficient de norocoasă încât să-mi oferi și să îți ofer atâtea. Till next time, babyshor! @nosfezilla”, a scris Mădălina Crețan, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---