Showbiz

Mădălina Crețan, primul podcast după moartea soțului ei: „Pe Nosfe nu l-a omorât nimeni”

schedule 24 mar. 2023, 10:31

Mădălina Crețan a acceptat pentru prima dată invitația de a merge la un podcast și l-a ales pe cel de moderat de Mihai Morar. Ea și-a deschis inima și a vorbit despre multe aspecte legate de povestea de iubire pe care a trăit-o cu Nosfe, despre care poate spune că a fost una unică și fericită, de care ambii s-au bucurat până în ultima zi. Ambii făceau gesturi mici, pentru a păstra aceeași energie ca la început, iar soția artistului a povestit despre asta cu lacrimi în ochi.

„Pe Nosfe nu l-a omorât nimeni”

Au trecut cinci luni de când Vlad-Darius Crețan, cunoscut de toată lumea drept Nosfe, s-a stins din viață la scurt timp după ce s-a întors acasă de la un concert. După pierderea lui, multă lume și-a dat cu părerea despre ceea ce s-a întâmplat, iar unii au zis că pe artist l-a ucis, de fapt, industria, ci nu altceva, iar Mădălina Crețan a zis clar că pe Nosfe nu l-a omorât nimeni, că și el ca orice om a avut perioade în care s-a chinuit la fel ca oricine altcineva, din cauza locului de muncă sau din cauza familiei, dar asta nu înseamnă că aceste lucruri i-au adus sfârșitul din punctul ei de vedere.

Soția lui a mai zis că a avut un impact la nivel psihic faptul că era stresat, motiv pentru care în unele zile i-a bătut inima mai tare, dar nu poate acuza pe nimeni pentru ceea ce s-a întâmplat, nici măcar pe el care și-a dedicat viața carierei sale până în ultima clipă.

„Pe Nosfe nu l-a omorât nimeni. (...) Consider că viața unui om, sub nicio formă, nu trebuie definită prin moartea acestuia. Ba chiar, cumva, în seara în care s-a întâmplat a făcut până în ultima clipă ceea ce i-a făcut plăcere”, a declarat Mădălina Crețan, în podcast-ul lui Mihai Morar.


De asemenea, soția acestuia a găsit în telefonul lui mai multe notițe despre cum și-ar dori să arate lansarea albumului, despre mâncarea pe care trebuie să o servească invitații, despre cum să arate coperta albumului, dar și câteva rânduri în care și-a scris oful legat de faptul că le zicea tuturor celor din jurul lui că își va pierde viața până la împlinirea vârstei de 45 de ani, dar că nimeni nu îl credea. În podcast-ul în care a fost invitată, Mădălina Crețan a spus cuvânt cu cuvânt ce scrisese Nosfe, în notițe.

„Eu le spun tuturor că o să mor până-n 45. În fine, un nebun.”, a mai zis ea.

Astăzi, 24 martie, a avut loc și lansarea primului album postmortem al lui Nosfe, care conține 20 de piese și care se numește „UNDERDOG”. Acesta se poate asculta pe toate platformele de streaming, inclusiv pe YouTube. Asta nu este tot. Mădălina Crețan și echipa lor au deschis o expoziție de artă în onoarea regretatului artist pe care fanii lui o pot vizita gratuit, pe 24-26 martie, între orele 12:00-19:00, la Strata Galery.

„În perioada 24-26 martie, @seekmusic.ro și @sotiedeartist vă invită să participați la o expoziție de artă creată în onoarea lui NOSFE și a noului album, UNDERDOG. Acest eveniment se va desfășura la Strata Galery (Strada Parângului, nr. 76), în intervalul orar 12:00-19:00.
Oglindind povestea albumului, expoziția rezumă 20 de ani de muzică, muncă și pasiune pe care te invităm să-i parcurgi! Intrarea este libera.
Multă dragoste & see y’all there,
Uncle Bless!”, a transmis Mădălina Crețan, pe Instagram.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---