Showbiz

Cum a fost anul 2023 pentru Mădălina Crețan. Soția regretatului Nosfe, mărturisiri emoționante: „M-ai făcut să plâng mult tare”

schedule 03 ian. 2024, 12:28

Cum a fost anul 2023 pentru Mădălina Crețan. Soția regretatului Nosfe, mărturisiri emoționante: „M-ai făcut să plâng mult tare”
Sursa foto: Instagram Madalina Cretan

Mădălina Crețan, soția regretatului Nosfe, a mărturisit cum a fost anul 2023 pentru ea și ce a învățat de pe urma experiențelor pe care le-a avut.

Cum a fost anul 2023 pentru soția regretatului Nosfe

Mădălina Crețan a făcut o postare pe Instagram, la finalul anului 2023, unde le-a făcut fanilor câteva dezvăluiri de-a dreptul emoționante despre experiențele prin care a trecut. Ea și-a dorit, în prima parte, să aleagă mai multe imagini reprezentative pentru anul care a trecut, dar nu a reușit și consideră că a trăit o întreagă viață, nu doar un an.

A plâns mult de tristețe și de dor, fiind un an plin de emoții care i-a arătat că încă mai poate iubi, deși a trecut prin extrem de multe întâmplări care i-au lăsat un gust amar și de pe urma cărora mulți oameni au plecat din viața sa. A avut parte și de multe dezamăgiri, a munict mult și s-a rugat, dar a învățat și foarte multe lucruri care o vor ajuta pe viitor.

Ajunsă la cei 37 de ani ai săi, Mădălina Crețan a trecut prin foarte multe, iar pierderea soțului său a fost cel mai rău lucru care i s-ar fi putut întâmpla vreodată. Se teme pentru ceea ce va urma anul acesta, dar cel mai important este că are oamenii care contează cu adevărat alături de ea și pe fiica sa, Iris, pe care o iubește enorm și pe care acum o crește de una singură.

Anul trecut a devenit mai puternică decât era și a reușit să câștige lupta cu kilogramele în plus, motiv pentru care se bucură enorm.



„2023. Aș fi ales minim 30 poze, a fost o selecție mai grea decât mă așteptam. Măi 2023, pare că ai fost o viață, nu doar un an. M-ai făcut să plâng mult tare, cel mai des de tristețe și de dor, dar pe alocuri și de bucurie sau de emoții frumoase. Mi-ai arătat că încă mai pot să iubesc, nici eu nu știu cum și de unde mai scot, dar iubirea e acolo și îți mulțumesc pentru ea.
Ai înlăturat oameni despre care credeam că vor fi pentru totdeauna, ai adus oameni noi pe care simt că îi cunosc dintotdeauna. Ai readus suflete despre care mă întreb de ce am pierdut atât timp departe, am cunoscut suflete magice în oameni despre care am gândit altfel, am fost dezamăgită de oameni pe care credeam că ii cunosc, am muncit mult, am meditat, m-am rugat, m-am speriat, m-am calmat, mi-ai luat, măi 2023, 12 kg pe care, sincer, poți să le păstrezi tu, nu le mai vreau.
Mi-ai arătat că la 37 ani încă pot să mai fiu naivă, și să fiu dusă de nas pentru că refuz să cred că oamenii sunt altfel decât buni și nici măcar nu-mi pare rău pentru asta. M-ai plimbat mult tare, ba chiar pare că am condus anul ăsta cât pentru toți ceilalți 18 ani de permis. N-aș vrea să folosesc cuvinte prea mari, să nu te umfli prea tare în pene, dar ești acolo, în top 3, cei mai grei, plini, provocatori ani. M-ai făcut și mai puternică, dar în același timp mai dependentă de iubire, și de oameni calzi și blânzi. Dear 2024, îmi e și frică să îți vorbesc… dar îmi doresc să fii cald, să aduci un pic mai multă bucurie, să ne mai lași din când în când să mai și respirăm în pace.”, a scris Mădălina Crețan, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---