Showbiz

Ce sumă de bani au strâns Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu la nuntă. Detalii total neașteptate: „Au fost invitați care au lăsat plicurile goale”

schedule 22 ian. 2024, 12:44

Ce sumă de bani au strâns Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu la nuntă. Detalii total neașteptate: „Au fost invitați care au lăsat plicurile goale”
Sursa foto: Instagram Cristina Siscanu

 Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-au căsătătorit în urmă cu mai mulți ani, iar ea a spus abia acum care este suma de bani strânsă în ziua nunții. Ce detalii a dat!

Cristina Șișcanu, despre suma strânsă la nuntă

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au o căsnicie frumoasă, se cunosc de mulți ani și nu și-ar imagina viața unul în absența celuilalt. Aceștia au decis să își unească destinele în anul 2011, ceea ce înseamnă că au deja 13 ani de căsnicie. În tot acest timp, și-au făcut o familie frumoasă, au trăit multe lucruri împreună și au amintiri pe care nu le vor uita niciodată.

Ea obișnuiește să fie o persoană foarte activă pe social media, iar recent a făcut câteva dezvăluiri despre trecutul ei, mai exact despre ziua nunții și suma de bani pe care ea și soțul ei au reușit să o strângă. Din câte a povestit soția prezentatorului, ei nu au ieșit nici pe minus, nici pe plus, dând niște detalii pe care nimeni nu le-a știut până acum.

Având în vedere că nu a mai mers de ceva vreme la nunți sau botezuri, nu este la curent cu banii care se dau în ziua de astăzi, dar a povestit că pe vremea când ei și-au unit destinele, un meniu costa undeva la 120 de euro și era destul de consistent și pentru toate gusturile.



Cei doi soți au strâns în jur de 35.000 de euro, după spusele Cristinei Șișcanu, pentru că au avut și invitați care pur și simplu au decis să lase plicurile goale pe masă.

„Avem o cunoștință care plătise avansul pentru nuntă cu mult timp înainte și între timp s-au despărțit și, ca să nu piardă avansul, în ziua respectivă s-a dus, totuși, și a băut și a mâncat de cât a fost avansul el, mirele. Câți bani se mai dau la o nuntă în 2024? Cât se pune pe masă? Cât se pune în plic? Eu și Mădălin am avut nunta acum 13 ani, în 2011, și îmi amintesc și acum că meniul a fost în jur de 120 de euro.
Am avut aperitiv, evident, vreo 4 feluri de mâncare, am avut și berbecuț la proțap și am avut și un fel de gustare între felurile principale de mâncare, au fost și friptură, și sarmale, și aperitivul și îmi amintesc că am avut și un tort foarte frumos și impunător.
De asemenea, au fost invitați care au lăsat plicurile goale, dar au fost și invitați care au fost foarte generoși, nici nu ne-am așteptat la așa ceva, dar noi atunci- nu știu acum cum se fac nunțile, dacă se fac ca niște afaceri sau tinerii însurăței gândesc aceste evenimente ca niște businessuri- eram cu capurile în nori, eram foarte îndrăgostiți, nu că acum nu am fi, nici nu ne interesa aspectul ăsta, voiam să avem o nuntă frumoasă, la care să ne simțim romantici, să fie totul frumos și de aceea am investit în nuntă. Într-un final am făcut și un calcul, să vedem ce și cum, și am constatat că nu am ieșit în pierdere, dar nici în câștig. La vremea respectivă s-a scris câți bani am câștigat la nuntă, și anume cam 35 000 de euro. Asta se întâmpla în 2011.”, a povestit Cristina Șișcanu, pe social media.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---