Showbiz

Alexandra Stan, o viață amoroasă plină de întâmplări neașteptate. Detalii picante din trecutul ei

schedule 18 apr. 2023, 07:53

Alexandra Stan are are o viață amoroasă despre care ar putea să scrie o carte, cu bune și cu rele, dar pe care nu a ținut-o ascunsă. Artista a dat detalii picante, chiar în emisiunea “Duet cu Alexandra Ungureanu”. Ce a povestit!

Alexandra Stan, o viață amoaroasă cu peripeții

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară și nu numai, pentru că a făcut furori și în afara țării, unde mii de oameni se strâng la concertele sale pentru a o vedea și pentru a cânta vers cu vers piesele sale de succes, iar acest lucru nu poate decât să îi aducă zâmbetul pe buze.

Dacă din punct de vedere al carierei muzicale lucrurile îi merg de minune, blondina nu poate afirma același lucru și despre viața sa amoroasă, despre care ar putea vorbi ore în șir. Invitată în cadrul emisiunii “Duet cu Alexandra Ungureanu”, ea și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit chiar și despre perioada în care a fost căsătorită, divorțând după doar câteva luni de căsnicie, în anul 2021, când părea că și-a întâlnit sufletul pereche. Ceea ce știe sigur este că, în clipa de față, este o femeie singură și că nu își dorește să fie într-o relație, deoarece îi este foarte bine așa și vrea să se concentreze mai mult pe cariera sa muzicală, care ocupă un loc foarte important în viața sa.

Alexandra Stan a zis că are foarte multă treabă acum, are o mai mare grijă de sufletul ei, iar dacă ar fi fost îndrăgostită, nu ar fi reușit să facă nimic din ce a reușit în ultimul timp. Crede că este vorba, pur și simplu, despre alegeri și despre organizare și a ajuns la concluzia că ar fi bine ca până la vârsta de 35 de ani să se focuseze pe carieră, nu pe alte aspecte.

"Nu, acum sunt pe treabă. Acum sunt mai mult pentru sufletul meu decât am fost în trecut.(...) Dacă aș fi și îndrăgostită în momentul acesta, nu mai făceam nimic. Îmi este dor de starea de îndrăgosteală, dar în viața este vorba și despre alegeri și organizare. Mi-am făcut un calcul, o sumă a tuturor alegerilor din prezent și mi-am calculat, am făcut o balanță și reiese că până la 35 de ani să mă focusez un pic mai mult pe carieră. Am spus de anul trecut, multă lume nu credea că o să mă țin de asta, dar a trecut un an și eu nu am avut nicio relație. Am fost super focusată, m-am mai distrat și eu ca orice om, am mai fost în club, dar în rest m-am concentrat foarte mult pe carieră", a declarat artista, la “Duet cu Alexandra Ungureanu”.


"Am avut relații doar cu bărbați pe care i-am iubit și nu au contat niciodată banii pentru mine. Nu am avut nici măcar o relație cu cineva pentru bani. Am fost cu cineva care avea mai mulți bani ca mine, dar nu asta a contat atunci. Eu nu aș putea să fiu cu cineva doar pentru că are bani.
După 35 de ani aș vrea să îmi fac și eu o relație și o familie, până atunci m-aș ocupa de carieră. Trag tare că să îmi meargă și să fiu focusată pe carieră. Dacă este iubirea adevărată vine să te completeze, nu vine să te pună să alegi între carieră și dragoste. Pentru mine cel mai mult într-o relație contează sinceritatea", a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---