Horoscop

Horoscopul dragostei 31 iulie-6 august 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 30 iul. 2023, 11:06

Horoscopul dragostei 31 iulie-6 august 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Da Antipina/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

În această săptămâna te simți mult mai inspirată. Muzele artei îți oferă din creativitatea lor. Berbecii aflați în relație își vor împărți noua idee artistică sau antreprenorială cu partenerul. Este foarte important cum vor vorbi despre ea acestuia ca să primească reacții cât mai bune. Dacă ești singură, vei căuta să te reapuci de un hobby abandonat în trecut și vei reuși să reaprinzi pasiunea. Îți vei liniști sufletul prin această activitate, iar dacă decizi să te înscrii la câteva cursuri organizate este foarte probabil să întâlnești o persoană potrivită pentru tine.

TAUR

În perioada următoare, aduci un aer festiv la tine acasă. Dacă ești singură, te vei concentra să-ți faci căminul mai primitor, vei lua mai multe decorațiuni și chiar vei cumpăra câteva plante. Vei încerca noi rețete sau îți vei organiza rafturile. Pe scurt, te bucuri de timp cu tine și pentru tine. Taurii care sunt într-o relație vor aduce același aer festiv acasă. Este foarte posibil să primească vizite de la prieteni sau chiar să organizeze o mică petrecere să sărbătorească. Va fi o atmosferă foarte veselă, deși s-ar putea să se simtă înghesuiți cu atâția invitați. Este foarte posibil să sărbătoriți o reușită și doar împreună cu partenerul.

GEMENI

În această săptămână, Gemenii spun tot ce le trece prin cap și tot ce au pe suflet. Dacă sunt singuri, acest lucru va atrage atenția unei anumite persoane și le va da un prilej să înceapă o discuție foarte interesantă care va fi urmată de o întâlnire. Veți anunța o reușită persoanelor din jurul vostru, dar este foarte important să vă bucurați și de succesul celorlalți. În schimb, în relație, partenerii Gemenilor s-ar putea să nu le împărtășească neapărat punctul de vedere și s-ar putea să apară mici divergențe. De asemenea, este foarte probabil să dați câteva vești surprinzătoare familiei.

RAC

În această săptămână, Racii sunt din ce în ce mai ocupați. Se pot bucura de abundență financiară sau spirituală. Este un moment oportun să-și arate talentele lumii și să se bucure de experiențele care-i pot pune în valoare cu adevărat. În relație, cuplul poate primi o sumă de bani pe care o așteptau de foarte mult timp. Dacă ați făcut o cerere de împrumut la bancă, este foarte posibil să fie aprobată în această săptămână. Pentru a se bucura pe deplin de tot belșugul acestei săptămânii, Racii nu trebuie să uite să fie recunoscători pentru ceea ce au deja, potrivit Garbo.

LEU

În această perioadă, Leii sunt personajul principal al vieții lor. Cei singuri vor fi asaltați de propuneri, de invitații la ieșiri în oraș sau alte activități precum festivaluri sau evenimente culturale. Unii dintre aceștia pot primi invitații să participe în proiecte care le pot propulsa viața profesională și cariera într-o direcție excelentă. Leii aflați într-o relație se vor bucura de mai multă atenție din parte partenerului de viață. Este foarte probabil ca acesta să pregătească un cadou extraordinar sau să se ocupe de organizarea petrecerii pentru ziua de naștere a iubitei-Leu. În orice caz, vă veți bucura de răsfăț.

FECIOARĂ

În această săptămână, Fecioarele vor simți nevoia de o pauză și să se întoarcă spre lumea lor interioară. Se vor ascunde de oameni și vor amâna sau refuza politicos anumite invitații. Celor singure le va fi mult mai ușor să se retragă câteva zile din ochii publicului și să se bucure de momente liniștite în interiorul casei lor, să citească sau să vizioneze câteva filme. Celor în relație, mai ales dacă locuiesc împreună cu partenerul, această nevoie de retragere le va fi îngreunată și ar face bine să o comunice deschis partenerului ca să apară discuții și întrebări.

BALANȚĂ

Balanțele se simt înconjurate de iubire și doresc să-și arate recunoștința față de oamenii dragi. Cele singure vor dori să petreacă mai mult timp alături de prieteni și familie. Chiar mai mult să le cumpere un cadou micuț doar pentru că s-au gândit că le-ar plăcea. Potențialilor parteneri s-ar putea să le atragă atenția acest comportament foarte romantic și cald. În relație, Balanțele vor să-și impresioneze partenerul și să-i arate în mod deschis și clar cât de mult îl iubesc și îl apreciază. Nimeni nu ar trebui să se mire dacă vor începe să gătească o mâncare preferată a acestuia, vor pregăti un desert sau îi vor pregăti o surpriză.

SCORPION

Scorpionii sunt loviți de gânduri ambițioase. Cei singuri vor deveni mult mai concentrați pe viața profesională și pe următorul pas în carieră. Își vor extinde orizontul și vor medita asupra unui drum pe care nu l-au considerat până acum. Alegerile din următoare perioadă le vor schimba radical viața, iar schimbările din carieră vor porni o relație în lanț și în alte domenii ale vieții. În relație, partenerul s-ar putea să nu încurajeze neapărat aceste planuri ale Scorpionului, mai ales dacă acestea includ o relocare sau varianta unui loc de muncă în străinătate. Partenerul se va simți amenințat de aceste schimbări și de distanță.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt învăluiți în această săptămâna de mai mult entuziasm. Cei singuri și-au descoperit recent o nouă pasiune și vor să-și dedice tot timpul acesteia, așa că s-ar putea să nu-și dea seama dacă iubirea le bate la ușă sau le iese în cale. Recomandarea ar fi să nu ignore deloc oamenii cu care se vor întâlni în următoarea perioadă. Este foarte posibil să descopere că împărtășesc aceeași pasiune. În schimb, partenerul de relație al Săgetătorului nu va fi la fel de entuziasmat de acest nou interes. Nu va ezita să-l numească o pierdere de timp sau să spună că așteptările și dorințele sunt nerealiste.

CAPRICORN

În următoarea perioadă, Capricornii sunt sfătuiți să se concentreze mai mult pe nevoile personale sufletești și să acționeze în conformitate. Cei singuri trebuie să-și analizeze preferințele și dorințele și să-și caute un partener care să-i mulțumească pe ei însăși, nu care să-i impresioneze pe oamenii din jur. Trebuie să acorde mai multă atenție modului în care se simt și modului în care-și interiorizează anumite sentimente. În relație, Capricornii trebuie să comunice deschis ceea ce nu le convine și să găsească o variantă de rezolvare a conflictelor care nu le lasă un sentiment amar de înfrângere imediat după.

VĂRSĂTOR

Relațiile Vărsătorilor vor avea nevoie de compromisuri și comunicare sinceră în această săptămână pentru a trece de un obstacol emoțional. Vor trebui, de asemenea, să-și facă cunoscute preferințele, mai ales dacă acestea includ mai multă atenție din partea partenerului sau doar dorința de a se descărca și a fi ascultate. Cele singure își vor urma instinctul și vor aborda o persoana care nu se încadrează neapărat în tiparele lor, dar care le-a stârnit interesul extrem de tare. Astrele se află într-o poziție favorabilă pentru această mișcare. Cu toate că la prima vedere ar părea o combinație foarte neașteptată, se va dovedi că vor deveni o pereche foarte bine sincronizată.

PEȘTI

În această perioadă, Peștii se vor concentra foarte mult pe schimbarea rutinei zilnice. Cei singuri vor încerca să adauge încă o activitate programului lor încărcat sau să-și schimbe programul de masă și somn. Vor căuta soluții să-și îmbunătățească stilul de viață și să se echilibreze după ultima despărțire. Cei aflați în cuplu vor dori foarte tare să iasă din rutina relației și să găsească soluții pentru a anima mai mult atmosfera. Este posibil să fi devenit pradă unor obiceiuri nesănătoase alături de partener și acest lucru să se vadă în silueta lor.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---