Horoscop

Horoscopul iubirii 12-18 iunie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 14 iun. 2023, 09:57

Horoscopul iubirii 12-18 iunie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Asia Evtyshok/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Dacă ești singură, ai toate șansele să te întorci din concediu cu o nouă cucerire. Fie că va fi doar o iubire de vară, fie că se va dezvolta într-o relație de lungă durată, amintirile vor fi cu adevărat memorabile. Te vei simți sexy și apreciată la adevărata ta valoare, iar persoana cu care vei începe aceasta poveste îți va întrece foarte multe așteptări. În relație, aveți parte de mici obstacole. Undeva ceva scârțiie între voi doi, dar încă nu îți poți da seama ce. Este foarte important să vorbești cu partenerul și să vezi dacă simte același lucru.

TAUR

Taurii singuri sunt sfătuiți să iasă mai mult în serile de vară, dacă îți caută un nou partener. În aceste seri romantice și pline de viață vor străluci cu adevărat și vor atrage mai multe persoane prin energia lor magnetică. Vor avea posibilitatea să aleagă un partener exact cum și-au dorit mereu. Nativii Taur care sunt într-o relație se simt copleșiți de monotonia care s-a lăsat între ei și parteneri. Trăiesc cu impresia că depun mai mult efort decât partenerul în continuarea relației și își pun foarte multe întrebări cu privire la viitorul acesteia.

GEMENI

În relație, Gemenii au parte de mai multă înțelegere din partea partenerului, după o perioadă în care relația nu a fost pe primul plan. De asemenea, există posibilitatea să stabiliți planuri pentru finalul verii cu familia sa, câteva zile la munte sau la mare cu frații săi și partenerele lor. Dacă ești un geamăn singur, îți vei găsi în curând perechea! Observă cu atenție persoanele pe care le cunoști în următoarea perioada, alesul tău s-ar putea să fie mai aproape decât crezi, iar ziua de joi s-ar putea să fie foarte favorabilă acestei întâlniri.

RAC

Racii nu sunt nici ei sfătuiți să forțeze începerea unei noi relații. Nu sunt în cea mai bună formă, iar concentrarea pe găsirea unui partener s-ar putea să-i facă să treacă cu vederea anumite defecte ale bărbaților pe care au pus ochii. În viața de cuplu, simți nevoia de mai multă atenție din partea partenerului tău. Simt că au dat mai mult decât au primit în ultima perioadă și un efort suplimentar din partea celuilalt ar fi binevenit pentru a readuce echilibru în cuplu. Dacă partenerul nu va putea să le ofere acest mic efort, pentru mulți Raci acest lucru va reprezenta începutul gândurilor de despărțire, potrivit Garbo.

LEU

Dragă Leu, te-ai gândit de foarte mult timp la o schimbare de look, iar acum este momentul să o faci. Dacă ești într-o relație, partenerul te va susține să devii mai îndrăzneață și să încerci lucruri noi în ceea ce privește aspectul tău. Poți să alegi între o tunsoare sau o culoare nouă a părului, alte tipuri de machiaj sau chiar și haine pe care nu ai mai încercat să le porți până acum! S-ar putea ca această decizie să-ți sporească feminitatea și să reaprindă pasiunea dintre voi! Dacă ești singură, aceasta schimbare te va ajuta să atragi mai multe priviri în săptămânile următoare și vei căpăta mai multă încredere în tine!

FECIOARĂ

În ceea ce privește Fecioarele singure, se pare că dragoste și romantismul au scăzut pe lista de priorități în ultima vreme. Au ales să se concentreze pe proiectele de la birou și nu au căutat în mod activ un partener. Această săptămână le poate aduce, totuși, noi oportunități la orizont. Poate vor deveni interesate de cineva cunoscut prin intermediul locului de muncă. În relație, Fecioarele se simt foarte entuziasmate și îți doresc să experimenteze cât mai multe lucruri noi alături de partenerul lor. Aveți grija ca el să nu se simt copleșit.

BALANȚĂ

În relație, pare că pentru Balanțe comunicarea se îmbunătățește considerabil. Este o perioadă foarte bună pentru luare deciziilor în doi, stabilirea planurilor de vacanță sau reîmprospătarea locuinței. De asemenea, partenerul începe să le înțeleagă mai bine punctul de vedere și să le răspundă mai bine la nevoi. Pentru Balanțele singure, o revede întâmplătoare într-un context neașteptat cu o persoană din trecut și reluarea acestei legături poate avea ca rezultat o frumoasă poveste de dragoste. Cel mai mult vă va surprinde ușurința cu care puteți aborda orice subiect și deschiderea acestuia chiar din primele momente.

SCORPION

Pentru Scorpionii aflați în relație, săptămâna aceasta va fi marcată de câteva discuții mai serioase. Nu te îngrijora! Nu este nimic rău, partenerul dorește doar să vă faceți planurile pe termen lung și să afle dacă amândoi vedeți viitorul relației în același mod. Scorpionii singuri trec printr-o dorință mai ridicată în ceea ce privește întemeierea unui cămin. Dacă înainte nu au dat importanță aspectului romantic din viața lor sau nu și-au dorit relații lungi și stabil, acest lucru e pe cale să se schimbe. S-ar putea ca ceea ce vor începe să caute într-un partener să nu mai coincidă cu așteptările din trecut.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii singuri sunt pe cale să-și exprime sentimentele față de persoana cu care au ieșit în ultimul timp. De asemenea, unii dintre aceștia își vor găsi curajul și vor face primul pas, abordând persoana care l-a captat atenția. Astrele indică că această acțiune va fi bine-primită, iar interesul reciproc. Săgetătorii aflați în relație simt mai multă bucurie în ultima perioadă și vor să împărtășească cu partenerul dorința lor arzătoare de extindere a familiei. Aceste planuri au fost discutate și în trecut, dar mai degrabă cu o viziune destul de îndepărtată. Dorința de acum se referă la viitorul foarte apropiat.

CAPRICORN

Capricornii, atât singuri, cât și cei aflați într-o relație, sunt supuși unui test emoțional. În relație, vei fi nevoită să acorzi mai multă susținere emoțională partenerului tău, iar stresul acestuia s-ar putea să te afecteze și pe tine. Încercă să-ți oferi câteva momente de relaxare și meditație pentru a putea diferenția energiile tale de cele acumulate de la el. Nativii singuri ai zodiei Capricorn își doresc o schimbare majoră a stilului de viață. Această dorință trebuie planificată în cele mai mici detalii, altfel riscă să îi epuizeze psihic. Realizată cu succes în schimb, le poate aduce noi persoane și interese romantice în viață.

VĂRSĂTOR

Pentru Vărsătorii singuri, apare în peisaj un potențial partener care, spre deosebire de foștii, are planuri serioase pentru un viitor împreună și le va face cunoscute din prima. Aceasta hotărâre și seriozitate s-ar putea să-i ia pe mulți nativi prin surprindere, iar reacția inițială să nu fie cea mai bună. Pentru cei aflați într-o relație, următoarea perioadă se mai detensionează, din punctul de vedere al vieții voastre profesionale, și vă puteți bucura de mai multe momente de relaxare doar pentru voi doi. Poate veți plănui chiar și un city break în Italia.

PEȘTI

Deși se consideră pregătiți pentru o nouă relație, Peștii singuri ar trebui să mai aștepte. Rănile trecutului sunt deschise ușor și s-ar putea să aibă câteva săptămâni cu un nivel de energie scăzut. Bazează-te mai degrabă pe suportul oferit de prietenii apropiați și de familie. Nu te arunca cu capul înainte în căutarea unui nou partener. Peștii în relație sunt și ei puși la grea încercare. De data aceasta, se confruntă cu tendințele lor de auto-sabotaj și riscă să strice relația. O reflecție asupra propriului comportament pentru a înțelege de unde pornesc aceste impulsuri este foarte necesară.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---