Horoscop

Horoscopul săptămânii 9 - 15 octombrie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 08 oct. 2023, 12:44

Horoscopul săptămânii 9 - 15 octombrie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Serenko Natalia/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Săptămâna aceasta este una în care te vei simți vulnerabilă. Emoțiile ating o nouă culme, grație Lunii Noi în Balanță. Dacă ești singură, vei contempla foarte mult cu privirea la luarea primului pas spre un nou început. Îndoielile sunt un lucru normal, dar inițiativa ta va avea rezultate foarte mulțumitoare. Nu veți fi decide încă nimic oficial, dar te vei pregăti mintal pentru următorul pas. În relație, vă doriți să vă îndreptați într-o nouă direcție sau cel puțin să încercați ceva nou. Poate vă va uitați la vacanțe într-un loc care vă scoate pe amândoi din zona de confort.

TAUR

Săptămâna aceasta tot ce este frumos îți va capta privirea mai mult: artă, muzică și chiar persoane. Dacă ești singură, s-ar putea chiar să-ți întâlnești în sfârșit prințul cel chipeș. Uneori aparențele pot fi înșelătoare, iar această persoană poate ascunde chiar și un secret. Fă-ți timp să-l cunoști înainte să iei decizii majore. Dacă ești în relație, partenerul tău se va gândi la o schimbare de look sau îți va cere sfaturi în ceea ce privește stilul lui vestimentar. Riști să petreci mai mult timp prin magazine decât ți-ai dori pentru împrospătarea garderobei lui.

GEMENI

Uneori relațiile pot părea dificile, ca un joc șiret al minții. Încearcă să nu mai intelectualizezi totul și să-i dai un sens. Doar bucură-te de prezența celuilalt și simte trăirile din plin. Nu analiza prea multe detalii. Dacă ești într-o relație, familia va avea idei și opinii despre cum o poți gestiona sau îmbunătăți. Vor fi sfaturi pe care nu le-ai cerut care mai degrabă de vor agasa. Doar tu și partenerul știți cum să vă gestionați relația corect. Dacă ești singura, familia va pune din nou presiune să schimbi cât mai curând acest lucru și să te așezi la casa ta. Chiar dacă tu simți că încă nu a sosit momentul.

RAC

Te simți nenorocoasă de ceva vreme și ai cam abandonat orice planuri de teamă că oricum nu vei avea rezultatele pe care le aștepți. Totuși, Luna Nouă în Balanță îți cere să preiei inițiativa și să fii mai curajoasă, deoarece chiar ți-a pregătit rezultate pe măsura. Dacă ești singură și ai avut ochii pe cineva în ultima perioadă, fii curajoasă și abordează-l tu prima. Nu mai aștepta să se prindă el de sentimentele tale! Dacă ești într-o relație, preia inițiativa și planifica o seara romantică pentru tine și partenerul tău ca să vă rupeți de stresul cotidian. Va fi o surpriză plăcută și îți va întoarce și el acest gest atent.

LEU

Dacă ești singură, pare că te îndrăgostești încet, dar sigur de o persoană neașteptată. Ați petrecut mai mult timp unul în proximitatea celuilalt și ați ajuns să vă cunoașteți. Mica scânteie e pe punct de a se transforma într-un foc în toată regula. Este momentul să acționezi în concordanță cu sentimentele tale. Dacă ești într-o relație, flacăra pasiunii se va reaprinde și aici. S-ar putea ca intensitatea să te surprindă destul de tare. Totuși, vă veți simți ca doi îndrăgostiți în luna de miere, iar persoanele din jurul vostru vă vor oferi mai multă intimitate decât de obicei, potrivit Garbo.

FECIOARĂ

Noua ta relație se pare că ți-a acaparat tot timpul, dragă Fecioară, și te-a scos cumva din rutină. Ai rămas în urmă cu proiectele și alte lucruri pe care le aveai de făcut. Cineva foarte apropiat s-ar putea să se simtă ignorat și uitat de noul tău comportament. Fă-ți timp să reiei legătura cu această persoană și nu vorbi prea mult despre noul tău partener. Dacă ești singură, nu scapi nici tu de problemele în relație. Doar ca nu va fi relația ta. Una dintre prietenele tale va avea nevoie de sfaturile tale obiective. Încearcă să nu fi prea dură!

BALANȚĂ

În relație, partenerul tău va insista pe activități în doi care ție nu îți aduc foarte multă plăcere. Este în regulă să- i spui că mai bine petrece acel timp cu un prieten, care împărtășește aceeași iubire pentru hobby ca el. Puțină distanță vă va prinde bine. Dacă ești singură, Luna Nouă în Balanță se va juca foarte mult cu sentimentele tale și riști să fii mai impulsivă decât în alte zile. Ai grijă la cuvintele pe care le folosești pentru că nu pot fi luate înapoi atât de ușor. Mai bine să fii precaută decât să regreți mai târziu.

SCORPION

Dacă ești într-o relație destul de lungă, te vei simți puțin neapreciată în această lungă. Căsniciile, în special, se vor simți lipsite de scântei și romantism. Încearcă să descoperi printr-o discuție cu partenerul care este cauza acestei atmosfere reci și bruște. Partea bună este că este doar o etapă trecătoare și că vă veți putea redresa ușor. Și personale singure vor întâmpina mai multe dificultăți în viața romantică în această săptămâna. Luna Nouă în Balanță va oferi mai multe incidente de impulsivitate și decizii grăbite decât în mod obișnuit. Va pune calmul și răbdarea oricui cu siguranță la o mare încercare.

SĂGETĂTOR

Relația ta se va simți amenințată de prezența unei a treia persoane. Nu este vorba de infidelitate din partea partenerul tău, ci mai degrabă de niște vorbe sau zvonuri rău intenționate. Comunicarea proastă poate strica foarte ușor toată atmosfera de calm a relației, așa că oferă-ți timp să explici totul în detaliu. Dacă ești singură, s-ar putea ca persoana care te interesa să-și mute atenția către altă femeie. Este foarte posibil să creadă că nu are șanse cu tine și să-și piardă motivația în a mai încerca. Este important să arăți un interes real dacă îți dorești să-l păstrezi aproape.

CAPRICORN

Visezi la o vacanță pe o insulă îndepărtată. Mintea ta nu mai e deloc concentrată pe muncă și pe rutina zilnică. Pare că ai atins capacitatea maximă de stres și acum ți-ai dori doar sa te poți relaxa mai mult. Dacă ești singură, poți planifica o mică vacanță alături de câteva prietene apropiate sau măcar o serie de ieșiri în oraș, ca să vă eliberați toate de stresul adunat. Dacă te afli într-o relație, poți deja să planifici o vacanță în doi, poate chiar un city break undeva în străinătate. Consultă-și partenerul în ceea ce privește destinațiile cele mai potrivite pentru amândoi.

VĂRSĂTOR

Dacă treci printr-o perioadă mai delicată în relația ta, acest lucru se întâmplă pentru că ai nevoie să înveți o nouă lecție în ceea ce privește dragostea. Nu lasă ca această perioadă să te aducă la pământ, căci va trece și te va face mai puternică, iar relația voastră va căpăta un nou strat în complexitatea sa. O poți folosi să-ți fortifici valorile și crezurile. Dacă ești singură, vei descoperi că dragostea vine în mai multe forme și poate fi exprimată în moduri diferite de fiecare persoană. Te vei întâlni cu persoane care au perspective puțin diferite de ale tale.

PEȘTI

Dacă cauți să începi o nouă relație serioasă, această săptămână s-ar putea să fie benefică pentru a-ți împlini această dorință. Situația de flirt și mici întâlniri se va concretiza, in sfârșit, în ceva mai mult și te vei bucura din plin de aceea perioadă roz a începutului specific noilor relații. Nu-ți uita, totuși, cercul apropiat de prieteni, deoarece și ei vor avea nevoie de atenția ta. Dacă în schimb te afli deja într-o relație, veți începe să planificați serios viitorul vostru împreună. Chiar să setați o dată și un loc pentru nuntă și poate chiar să plătiți avansul către restaurant.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---