Horoscop

Horoscopul săptămânii 24-30 aprilie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 26 apr. 2023, 15:13

Horoscopul săptămânii 24-30 aprilie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
conrado/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Dacă ești născută sub semnul curajosului Berbec, te afli printre nativele care vor avea o săptămână foarte intensă. Pentru a doua oară la rând, în mod cu totul excepțional, am avut parte a doua Lună Nouă în Berbec. Acest lucru s-a întâmplat aproape simultan cu intrarea lui Mercur în retrograd, iar acest lucru înseamnă că reconsideri să dai o a doua șansă unei povești din trecut. De asemenea, în cazul în care ai deja un partener, acest moment poate însemna că povestea actuală va trece la următorul nivel sau că veți reaprinde flacăra pasiunii.

TAUR

Soarele va intra în zodia ta, iar acest lucru nu poate însemna decât vești bune, indiferent dacă ai un partener sau ești în sigură. În cazul în care ești în prima situație, mutarea Soarelui în Taur va aduce multă lumină în viața ta și în viața de cuplu. Este momentul ideal pentru a vă face ordine în gânduri și planuri de viitor. Dacă ești singură, în această săptămână vei avea parte de o surpriză foarte plăcută. E foarte posibil ca relația dintre tine și o persoană cunoscută să se schimbe și să evolueze sau să vă dați seama că, de fapt, nutriți sentimente mai complexe decât cele de camaraderie.

GEMENI

Nativele în Gemeni sunt printre cele mai afectate persoane de intrarea lui Mercur retrograd în Taur, dar acest lucru nu este o veste rea. În cazul în care ai un partener de cuplu, cel mai probabil înseamnă că planurile voastre financiare comune vor suferi o amânare, dar nu aveți motive de îngrijorare. Trebuie doar să aveți un pic mai multă răbdare. În cazul în care ești singură, pare că toate formele de comunicare dau greș, într-un fel sau altul. Mesajele nu ajung sau nu se transmit așa cum ar trebui, tehnologia nu cooperează și astfel se pot ivi situații delicate cu acea persoană cu care flirtezi. Ai un pic de răbdare și fii cât de diplomată se poate.

RAC

Ultima perioadă a fost copleșitoare pentru tine, mai ales dacă ai un partener. Probabil că ați trecut printr-un hop major, dar în această săptămână, lucrurile intre în normalitate și te vei bucura de liniște. Poți răsufla ușurată și vei primi sprijinul de care ai nevoie. În cazul în care ești singură, nu e deloc exclus să începi să te uiți cu alți ochi la o persoană din anturajul tău. Ideal ar fi să nu faci nicio mișcare în acest sens, până când Mercur nu își va relua mersul normal.

LEU

Nu ai nimic de demonstrat partenerului de viață, dar faci niște eforturi vizibile pentru a vă fi bine și ți se pare că te lovești în schimb de ostilitate, intenționată sau nu, venită mai degrabă pe un fond de oboseală și epuizare, din partea acestuia. Comunicarea în cuplu în această săptămână trebuie realizată permițându-vă să fiți autentici și vulnerabili, lăsându-l pe celălalt să știe ce simțiți și ce gândiți cu adevărat, însă într-un mod care nu este nici defensiv, nici agresiv. Chiar dacă pot există unele discuții legate de relația cu socrii și de vizitele efectuate în familie în această perioadă, de compromisurile pe care le-a făcut fiecare în parte de dragul celuilalt, asigurați-vă că nu vă scoateți ochii și apreciați în schimb eforturile celuilalt. Sfârșitul de săptămână se anunță pașnic și promițător, liniștea se instalează din nou și grijile par a se evapora. Nativii Leu single se simt binecuvântați în această săptămână fiindcă trăiesc niște experiențe frumoase pe cont propriu, dar și alături de o persoană întâlnită din senin și cu care trăiesc o conexiune neașteptat de intensă.

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta te ține oarecum în priză și în alertă mai ales în prima parte a ei căci este destul de probabil ca persoana iubită să se confrunte cu anumite probleme de sănătate. Dorești să o sprijini și îi ești alături cum știi și poți tu mai bine. Poate că momentul nu este tocmai ușor, dar vă demonstrează că dragostea voastră este puternică și că împreună puteți trece peste orice. Din fericire, nu este nimic grav așa că răsufli ușurată și încercați să petreceți momente speciale împreună, bucurându-vă de un film sau de o cină romantică în doi sau pur și simplu de prezența celuilalt. Dacă ești single, este foarte probabil să primești o propunere romantică din partea unei persoane, dar să ai mici ezitări și îndoieli fiindcă nu ești sigură că este și persoana potrivită pentru tine. Îți place, dar nu suficient de mult încât să îți dorești să o mai revezi și a doua oară sau să o descoperi mai bine.

BALANȚĂ

Pentru nativii Balanță single sau implicați recent într-o relație, putem vorbi de o serie de întâlniri romantice care pot avea loc pe parcursul acestei săptămâni. Mercur retrograd cauzează însă unele neînțelegeri sau reinterpretari legate de niște promisiuni sau angajamente false pe care le-a făcut unul dintre voi și care au rămas suspendate în aer. Ca atare, este posibil să aveți unele discuții în contradictoriu și să te gândești să înăbuși această posibilă relație din fașă. Ideal este ca, înainte de a face acest lucru, să te asiguri că ați discutat tot ce vă macină și că o faceți cu sinceritate și cu toate cărțile pe masă. Nativii Balanță căsătoriți sau aflați într-o relație stabilă simt o oarecare distanțare a partenerului față de ei, iar acest lucru nu le este deloc pe plac. Încerci de aceea să ajungi la inima persoanei tale dragi și o faci să se deschidă față de tine. Totodată, ești mai atentă și mai grijulie ca niciodată față de nevoile și problemele acesteia.

SCORPION

Această săptămână este oarecum solicitantă pentru zodia Scorpion și va trebui să rezolve unele chestiuni necesare, dar care nu îi fac neapărat plăcere, mai ales că acest lucru înseamnă o călătorie inopinată sau mai multe zile petrecute departe de partenerul său. Vorbiți însă zilnic la telefon, vă împărtășiți experiențele de peste zi și dorul unul față de celălalt, iar revederea din weekend va fi cât se poate de dulce și pasională. Și nativii single sunt nevoiți să plece într-o călătorie de afaceri sau de serviciu, într-un moment în care nu sunt tocmai într-o formă socială de zile mari, ci sunt mai degrabă într-o etapă de introspecție și și-ar dori mai mult timp în propria companie. Dar ceva frumos poate răsări atunci când te aștepți mai puțin. Te poți trezi cu o propunere romantică neașteptată din partea unui prieten mai vechi sau a unui colaborator. De tine depinde dacă îi dai curs sau nu sau dacă vrei să amesteci planul profesional cu cel personal, dar acest bărbat este deosebit de șarmant și interesant și poți simți din nou fluturi în stomac!

SĂGETĂTOR

Vei avea multe hopuri de trecut în cuplu, însă comunicarea va fi cheia pentru a păstra armonia. Ai grijă la ce cuvinte îți ies pe gură și asigura-te că nu lași loc de interpretări. Abordează cu blândețe subiectele delicate și astfel vei putea stinge tensiunile din relație. Este important să restabilești conexiunea emoțională cu partenerul de viață, pentru a te putea bucura de experiențe plăcute în cuplu. Dacă ești în căutarea iubirii adevărate, nu refuza oportunitățile în care poți cunoaște oameni noi. Ai șansa să te îndrăgostești la prima vedere în această săptămână.

CAPRICORN

Cu un partener ca tine rutina nu își va găsi niciodată culcuș în relație. Ai mintea plină de idei prin care puteți petrece cât mai frumos timpul în doi, știi să îți surprinzi în cel mai plăcut mod partenerul de viață, ai energie să rezolvi problemele dintre voi și totodată calmul necesar pentru a nu lăsa tensiunile să escaladeze. În această săptămână puteți scrie amintiri frumoase în doi. Dacă încă nu ți-ai găsit jumătatea, este posibil ca în aceste zile să întâlnești o persoană care să îți stârnească interesul, însă nu te vei grăbi să faci un pas în față. Mai degrabă îți vei ridica antenele pentru a observa mai bine acea persoană, poate îi vei da și câteva teste să te asiguri că se apropie de ceea ce îți dorești cu adevărat.

VĂRSĂTOR

Chiar dacă ai cele mai bune intenții în relație, în această perioadă totul pare să scape de sub control. Orice ai spune, orice ai face, pare să se întoarcă împotriva ta. Încearcă să nu intri în modulul de apărare și să arunci cuvinte nepotrivite partenerului de viață, chiar dacă simți că acesta face acuzații pe nedrept. Păstrează-ți calmul și urmărește-ți scopurile în discuțiile tensionate din relație. Se pare că astrele vă pun la încercare, însă acolo unde iubirea este adevărată, testele vor fi întotdeauna trecute. Dacă încă îți cauți jumătatea, astrele aduc șanse destul de mici pentru a întâlni o persoană interesantă în această săptămâna sau pentru a te îndrăgosti. Îți dorești mai degrabă să lucrezi la propria ta dezvoltare, căci te afli într-o perioadă de transformare.

PEȘTI

Se pare că în cuplu se pot isca unele tensiuni, care pot crește dacă nu vei reuși să găsești cuvintele calde și binevoitoare cu care să îți exprimi părerile. Poți pune paie pe foc, dar totodată poți aduce mierea în relație. Cheia comunicării este la tine și practic conduci atmosfera din cuplu. Caută să creezi un mediu cald și propice ambilor parteneri, în care să vă simțiți bine, în siguranță, acceptați. În cazul în care încă ești în căutarea unei relații de iubire, această săptămână îți aduce destul de multe provocări relaționale. Există șansa ca cineva să aibă ac pentru cojocul tău și să simți că te îndrăgostești, potrivit Garbo.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---