Horoscop

Horoscopul iubirii 1 - 7 mai 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 30 apr. 2023, 17:05

Horoscopul iubirii 1 - 7 mai 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Asia Evtyshok/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Vei reuși în această săptămână să găsești suficient timp pentru a-l petrece alături de persoana iubită, chiar dacă vei avea destul de multe responsabilități de dus la muncă. Tu reușești să lași grijile la ușa și să devii persoana iubitoare și plină de idei faine care revitalizează relația. Poți organiza mici surprize ori chiar un miniconcediu într-un loc pe care îl găsești plin de noutate pentru tine. Simți nevoia să îmbini dragostea cu adrenalina, așadar vei explora noi locuri și vei încerca să construiești experiențe faine în doi. Dacă încă îți mai cauți partenerul ideal, astrele îți transmit vești bune: sunt șanse mari să întâlnești o persoană care să îți pună inima pe jar în această săptămână. Este o persoană străină, pe care acum o cunoști și ai face bine să nu dai cu piciorul acestei oportunități. Lasă-i loc să facă un pas în față dacă nu vrei să îl faci tu prima.

TAUR

În ultima vreme este posibil să fi simțit că în unele domenii din viața ta ai vrea să schimbi rutina, să evadezi, să simți vântul libertății și să lași loc lucrurilor noi să te surprindă. Această efervescență interioară te macină dacă nu ii dai voie să se exteriorizeze, să fie exprimată. Dacă te simți în până de idei și nu înțelegi în ce direcție să te îndrepți, cere ajutorul partenerului de viață. Va avea cele mai bune idei pentru tine și va fi ajutorul tău de nădejde. În cazul în care ești încă singură, astrele ne arată că în jurul tău cineva încearcă să te curteze, însă găsește ușile închise. Fii mai cu băgare de seama la cei din jurul tău și poate vei observa că cineva devine interesant pentru tine.

GEMENI

În viața de cuplu se adună multe responsabilități de împărțit în doi, așadar rămâne destul loc pentru situații tensionate. Dacă reușești să îți păstrezi calmul și să abordezi situații așa cum o faci de obicei – cu încredere și optimism, vei reuși să detensionezi atmosfera și să rezolvi eficient problemele de cuplu. Umorul te ajută să creezi o conexiune mai bună cu partenerul de viață și să comunici mai ușor cu acesta. Dacă încă nu ești implicată într-o relație, astrele îți aduc șanse medii de a cunoaște pe cineva care să îți pună inima pe jar. Există posibilitatea să fii tentată să încerci startul unei relații amoroase cu un prieten. Cântărește bine dacă este o idee bună, potrivit Garbo.

RAC

Constați că lucrurile în relație merg din ce în ce mai bine și parcă s-a reinstalat armonia în cuplu. Desigur, nimic nu a venit de la sine, ci amândoi ați participat activ și v-ați implicat să depășiți obstacolele și momentele de criză. Acum simți că vă trebuie o pauză în care să reușiți să va deconectați de la grijile cotidiene și de la ritmul zilnic. Un mic concediu alături de persoana iubită ți-ar prinde bine, așadar încerca să organizezi o ieșire de câteva zile. Dacă nu te afli încă într-o relație de cuplu, în această săptămâna vei dori mai degrabă să te distrezi și să găsești activități recreative, decât să te axezi pe nevoile tale relaționale. Cu toate acestea, astrele îți aduc noroc. Rămâi pregătită, căci nu se știe de unde sare iepurele.

LEU

Săptămâna în curs începe într-o notă deosebită pentru nativii Leu și se încheie în același ton fericit. Putem vorbi de o viață sentimentală fericită și plină de entuziasm în cuplu în aceste zile, căreia i se adaugă și o doză bună de pasiune și intimitate. Este foarte probabil să primești o veste neașteptată de la persoana iubită (poate o sarcină sau venirea pe lume a unui copil, ceea ce va spori bucuria în familie), să te apropii mai mult de partenerul tău de viață, să iei rapid și cu grație un angajament care te face să fii mai responsabilă și mai asumată în relația ta de dragoste. Pentru nativii Leu single, săptămâna în curs este una excelentă pentru dragoste. Se anunță mult succes pe plan sentimental, putem chiar vorbi de o cerere în căsătorie, de o propunere romantică frumoasă, o întâlnire neașteptată cu iubirea prin intermediul prietenilor sau de implementarea ideii de a petrece mai mult timp de calitate în prezența persoanei de care ești îndrăgostită.

FECIOARĂ

Ești într-un mood de zile mari și te simți mai îndrăgostită ca niciodată. Îți dorești să petreci clipe frumoase sau momente speciale alături de persoana ta iubită, celebrându-vă sentimentele, însă pentru aceasta este necesar să fii mai organizată și să îți aranjezi planurile din timp mai ales că ești destul de solicitată la locul de muncă în această perioadă. La rândul sau, partenerul tău de viață își recunoaște sentimentele puternice față de tine și te răsfață cu mici cadouri sau gesturi de afecțiune. Dacă ești single sau tocmai ai cunoscut o persoană care te atrage foarte mult, încearcă să nu te arunci cu capul înainte sau să arunci cuvintele la întâmplare. Mercur ne cam împinge să facem asta, însă este important să fim diplomați în această săptămână, să dezvoltăm o comunicare eficientă care să ne ajute să îl cunoaștem și descoperim mai bine pe celălalt.

BALANȚĂ

Astrele aruncă o lumină bună asupra vieții sentimentale a Balanței săptămâna aceasta, aducând un strop de prospețime în mai toate relațiile acestor nativi. Deopotrivă în relațiile bine sudate și fericite, dar și în cele în care s-au instalat distanțarea, răceala sau monotonia, conjuncturile astrale ne promit un fel de resuscitare a lor. Este nevoie de efort comun, intenție și bunăvoință de partea amândurora, bineînțeles, pentru ca acest lucru să se întâmple și să lucrați împreună, precum o echipă, indiferent de ceea ce aveți de făcut sau rezolvat individual și în doi. Dacă ești o Balanță single, încearcă să ai un pic mai multă răbdare și blândețe cu tine săptămâna aceasta. Ai tendința de a te simți singură și tristă și de aceea este foarte posibil să te grăbești și să manifești nerăbdare în relațiile cu persoanele de sex opus. Nu spune “da” unei propuneri de relație doar pentru că te simți vulnerabilă în acest moment, încearcă mai întâi să fii tu bine cu tine și să îți iei puterea înapoi.

SCORPION

Luna plină de pe 5 mai chiar în semnul Scorpionului te influențează puternic săptămâna aceasta și nu ai cum să nu îi observi efectele în viața ta amoroasă. Ai acest eveniment astral de partea ta și te va ajuta, în ciuda lui Mercur retrograd, să treci ușor și cu iubire peste orice neînțelegeri, cuvinte sau evenimente neplăcute care au loc între tine și persoana iubită. În plus, reușești să te eliberezi emoțional de traume anterioare sau să te detașezi de anumite probleme de familie mai vechi care se reactivau de fiecare dată când aveai o discuție în contradictoriu cu partenerul de viață. Nativii Scorpion single încearcă să închidă definitiv un ciclu sau o etapă din viața și trecutul lor pentru a merge mai departe. Nu sunt dispuși să reia legătura cu un fost partener sau să îl contacteze, deși încă au nevoie de niște răspunsuri, dar încearcă să facă tot posibilul pentru a face pace cu ei înșiși și cu ceea ce s-a întâmplat în trecutul lor.

SĂGETĂTOR

Poate că s-au adunat unele neajunsuri în relația de cuplu și există riscul să nu mai vezi pădurea de copaci, mai exact să pierzi imaginea de ansamblu a relației, cu toate elementele sale pozitive, rămânând în blocajul criticii. Încearcă să lași la o parte grijile din relația ta și să dai o șansă armoniei. Dacă ai ocazia, o scurtă ieșire sau chiar un miniconcediu te poate ajuta să te deconectezi de la stresul din viața ta și să refaci profunzimea conexiunii cu partenerul de viață. Dacă ești în căutarea marii iubiri, astrologul îți recomandă să dai o șansă celor care încerca să te curteze, căci s-ar putea să îți schimbi, mai apoi, prima impresie făcută. Lucrurile nu sunt mereu ceea ce par și teoria se aplică și în cazul oamenilor.

CAPRICORN

Astrele îți aduc creativitate și putere de comunicare, așadar vei născoci tot felul de activități în cuplu, care au menirea să vă scoată din rutină și să reaprindă flacăra pasiunii. Îți place să îți trăiești viața mai intens, ai poftă să experimentezi lucruri noi și vei atrage în mrejele energiilor tale și partenerul de cuplu. Putem spune, așadar, că vei avea o săptămâna intensă și imprevizibilă în planul dragostei. Dacă ești în căutarea sufletului pereche, este posibil să întâlnești persoane care să îți atragă atenția, însă nu te vei grăbi să faci primul pas. Mai degrabă vei prefera să observi mai bine valorile și eventual zone de compatibilitate între tine și un posibil partener.

VĂRSĂTOR

Poate că stresul din ultima vreme și programul încărcat te-au determinat să intri într-o rutină pe care acum o simți apăsătoare. Așadar vei dori să experimentezi lucruri noi în relație, poate chiar să vă bucurați de o minivacanța în doi sau să repeți o experiență frumoasă din trecutul apropiat. Îi poți comunica partenerului de viață că ai planuri să diversifici activitățile în doi și îl poți invita să participe cu idei. Acest dinamism va aduce multe energii pozitive în relație. În cazul în care încă îți cauți sufletul pereche, în această săptămână sunt șanse mari să întâlnești pe cineva care îți fură inima. Este posibil să îți dorești să faci primul pas, căci răbdarea nu te caracterizează în această perioadă.

PEȘTI

Se pare că în această perioadă va trebui să preiei multe responsabilități în cuplu, pentru a reuși să treceți peste unele provocări și pentru a reuși să mențineți, împreună, armonia în cuplu. Este recomandată o bună organizare, căci dincolo de muncă mai ai nevoie și de distracție. Discuta deschis cu partenerul de viață pentru a găsi soluțiile cele mai potrivite relației voastre. În cazul în care încă îți cauți partenerul ideal, în această săptămână un prieten ar putea să îți recomande o persoană pe care o găsești foarte interesantă. Nu da cu piciorul oportunităților și încearcă să-i oferi o șansă, căci s-ar putea ca totul să se transforme într-o relație valoroasă pentru tine.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---