Horoscop

Horoscopul iubirii 20-27 Februarie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 20 feb. 2023, 13:52

Horoscopul iubirii 20-27 Februarie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Maksym Veber/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Femeile Berbec își găsesc pacea sufletească saptamana aceasta atât din punct de vedere amoros, deoarece o veste le va lumina mintea, cât și din punct de vedere profesional. Dragostea face parte din viața nativelor pe zi ce trece din ce in ce mai mult și mai consistent.

TAUR

Saptamana ce tocmai a început le demonstrează femeilor Taur ca orice e posibil in dragoste. Dezamăgirea are și ea rolul ei saptamana aceasta, regretul și furia, dar și un sentiment profund de iubire pe care nativele îl simt visceral și pe care, pentru prima data, nu contează dacă cel din fata lor îl simte la fel.

GEMENI

Nativele Gemeni sunt indecise saptamana aceasta mai ales in ceea ce privește o relație amoroasa sau încercarea unui potențial partener de viața. Deși femeile Gemeni cunosc regulile jocului, încearcă prin tot felul de metode sa le schimbe, sa procedeze cum se le este comod și simplu, însă iubirea nu vine întotdeauna când și in ce forma vrem noi.

RAC

Nativele Rac suferă destul de mult saptamana aceasta, însă suferința pe zi ce trece dispare și este înlocuită de liniste și de gânduri limpezi. Dragostea le da, cu siguranta, bătăi de cap de tot soiul nativelor, însă astrele le îndeamnă sa vadă ce le oferă viața, ce clipe minunate le sunt puse la dispoziție și cât de norocoase sunt de fapt.

LEU

Pentru femeile Leu urmează o saptamana extrem de relaxanta și de plăcută mai ales din punct de vedere emoțional. Se leagă relații mult mai strâns, chiar și cele de prietenie sau de familie, iar nativele prind răgazul de a scăpa puțin de griji si se vor concentra mai mult pe ele și pe ce își doresc ele sa facă in viitor.

FECIOARĂ

Fecioarele se bucura de atenția și afecțiunea unei persoane foarte speciale și importante in saptamana ce tocmai a început. Este posibil ca aceasta persoana pentru care nativele chiar nutresc sentimente puternice sa le propună o escapada sau o seara retrasa in care sa poată discuta și sa se poată apropia mai mult.

BALANȚĂ

Femeile Balanța își găsesc fericirea in lucrurile mărunte saptamana aceasta. Astfel, zilele urmatore se vor concentra in jurul plimbarilor, sportivului, treburilor casnice care le relaxează și foarte puțin pe latura socială a vieții lor. Dragostea cade pe locul doi, iar nativele nu s-au simțit niciodată mai libere de atât.

SCORPION

Femeile Scorpion vor avea parte de o saptamana liniștita, cu adevăr frumoasa deoarece se vor înconjura de oameni de calitate, oameni dragi care le vor ajuta pe native sa uite de grijile amoroase și de toate lucrurile care le-au dezamăgit pe parcursul săptămânilor trecute și care par sa le bântuie pe native.

SĂGETĂTOR

Saptamana aceasta le va aduce pe femeile Săgetător in pragul oboselii mentale și fizice, iar deși oamenii din jur tot încearcă sa le convingă ca este momentul pentru o pauza, nimic nu pare sa le dea in drum. Dragostea însă are alte planuri și le “răpește” pe native pentru câteva zile de la treburile urgente.

CAPRICORN

Nativele Capricorn se vor cufunda in munca in saptamana ce tocmai a început și vor neglija orice alte îndatoriri. Dragostea nu este pe lista lor de priorități deși o întâlniri neașteptata este posibil sa le de complet planurile peste cap in zilele următoare.

VĂRSĂTOR

Schimbări majore se anunța pentru nativele Vărsător in zilele următoare, mai ales in materie de iubire. Oamenii nu mai par ceea ce credeau nativele, iar separări se pot întâmpla, dar și aproprieri neașteptate între colegii de munca. Totul se întoarce cu susul in jos saptamana aceasta.

PEȘTI

Femeile Pești nu se pot odihni și vor avea o saptamana extrem de agitata. Îndatoririle profesionale bat la usa, iar nativele vor fi obligate sa le onoreze, chiar dacă mintea lor este in cu totul alta parte. Iubirea se înfiripa in mintea și in sufletul lor și nu este nimic ce pot face.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---