Horoscop

Horoscopul iubirii 20-26 martie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 20 mar. 2023, 10:27

Horoscopul iubirii 20-26 martie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Ironika/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Dacă te numeri printre nativele care au un partener, a venit momentul să faci o alegere în viața de cuplu. Fie îți asumi complet relația în care te afli, fie îi pui punct și dai șansa unei noi persoane să își facă loc în viața ta. În cazul primei alegeri, ai putea să duci relația la un nou nivel și să vă asumați împreună angajamente noi, dar dacă vei alege a doua variantă, fii pregătită să lași trecutul în urmă definitiv. În cazul în care ești singură, Echinocțiul de primăvară și intrarea Soarelui în Berbec îți va aduce șansa unui nou început, chiar dacă nu este neapărat în condițiile imaginate de tine.

TAUR

În cazul în care ești implicată într-o relație, intrarea Soarelui în Berbec va aduce un suflu nou de pasiune și de curiozitate în viața de cuplu. Bucură-te de această energie pentru că vă oferă șansa unui nou început. În schimb, dacă ești singură, această săptămână se anunță a fi plină de surprize plăcute. Dacă există o anumită persoană care ți-a atras atenția, ia-ți inima în dinți și fă un prim pas către această persoană. Dacă vrei să ai succes, fii tu însăți, relaxată, încrezătoare și acționează cu răbdare.

GEMENI

Atunci când lucrurile nu merg după itinerariul imaginat de tine, ai obiceiul să bagi nemulțumirile sub preș și să aștepți să se rezolve de la sine. Cu toate acestea, intrarea Soarelui în Berbec este un eveniment plin de energie care va aduce la lumină tot ce ai încercat să ascunzi. Prin urmare, dacă ai deja un partener, a venit momentul să vă puneți relația sub o lupă și să analizați dorințele fiecăruia dintre voi cu onestitate. Doar așa vă veți da seama dacă există o cale de mijloc. În cazul în care ești singură, acest Echinocțiu va scoate la suprafață sentimente ascunse și nu este deloc exclus să primești o declarație de dragoste din partea unei persoane complet neașteptate.

RAC

Această săptămână necesită foarte multă diplomație. Chiar dacă îți stă în obicei să te lași purtată de sentimente și să reacționezi emoțional, ar fi bine ca în următoarele zile să găsești un echilibru între inimă și rațiune. Oamenii ca tine, care au curaj să își mărturisească sentimentele atât de direct, sunt foarte rari, dar trebuie să fii sigură că iei cea mai bună decizie pe termen lung. Dacă ai un partener, e foarte important să discutați deschis, dar să te arăți deschisă la compromisuri. În cazul în care ești singură, e posibil să te confrunți cu ceea ce vei percepe pe moment ca fiind respingere. Cu toate acestea, de multe se întâmplă ca această să fie modalitatea Universului de a ne proteja.

LEU

Ai unele preocupări mentale sau taskuri care îți solicită timpul și atenția în totalitate, ceea ce înseamnă mai puțin timp petrecut în compania partenerului de viață. Cu toate acestea, ai parte de tot sprijinul persoanei iubite care încearcă să te ajute cum poate mai bine. Vă împărțiți unele din responsabilități și vă împărtășiți reciproc ceea ce aveți pe suflet și în minte. Spre sfârșitul săptămânii vă puneți visurile, dorințele, frământările pe masa negocierii, discutați despre ele în cadrul unei întâlniri romantice și aveți unele conversații profunde pe care le tot amânați de ceva timp. Dacă ești single, săptămâna aceasta va fi mai mult despre autovindecare și întoarcerea către sine. Deși cineva îți solicită un pic din timpul tău și te invită în oraș, îți dorești să petreci timp tu cu tine, înțelegând care sunt acele lucruri pe care ți le dorești cu adevărat de la tine și de la ceilalți, potrivit Garbo.

FECIOARĂ

Te lupți cu unele frustrări și nemulțumiri cauzate de lipsa de sincronizare cu persoana iubită. Mulți dintre nativii Fecioară care se află în relații la distanță sau nu locuiesc încă alături de alesul inimii lor simt un dor acut față de acesta și frustrare atunci când, din cauza unor întâmplări neprevăzute, în ciuda planurilor făcute de a revedea persoana dragă, apar răsturnări de situații, amânări, anulări ale unor călătorii sau revederea devine pur și simplu imposibilă în acel moment din diverse motive. Astrele îți cer să ai un pic mai mult răbdare și înțelegere față de contexte. In scurt timp, lucrurile se vor aranja în timp și spațiu astfel încât voi să vă întâlniți la momentul potrivit și să petreceți momente frumoase împreună. Nativii Fecioară single întâlnesc prin intermediul prietenilor o persoană pe care o găsesc interesantă, însă inima și gândurile lor sunt departe, la o persoană din trecutul lor care încearcă să îi contacteze săptămâna aceasta.

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta nu este doar despre tine și partenerul de viață, ci despre voi doi în contexte mai ample, despre voi în sânul familiilor și al mediilor voastre de bază. De aceea, este posibil să aveți mai multe întâlniri în cursul acestei săptămâni cu prietenii sau membrii familiei persoanei iubite, să luați cina împreună, să faceți scurte plimbări în locurile natale în care a crescut celălalt, să încercați să vă cunoașteți mai bine, să aflați cât mai multe de la ei despre partener, dar și să le câștigați inima și să îi câștigați de partea voastră. Este posibil să le dați și o veste frumoasă precum o logodnă sau o sarcină sau să le vorbiți despre planurile voastre de viitor împreună. Dacă ești single, este foarte posibil ca în cazul unei întâlniri de afaceri sau al unui eveniment organizat prin intermediul jobului, să cunoști o persoană de altă naționalitate sau cultură cu care să rezonezi și față de care să simți o conexiune inexplicabilă. La rândul sau, această persoană este fascinată de tine.

SCORPION

Oricât îți doreșți să cultivi partea mai romantică a relației tale în această săptămână, chestiunile practice par a prima în prima jumătate a săptămânii. Este posibil să te menții extrem de ocupată cu organizarea unor schimbări în locuință, cu finalizarea unor acte, încheierea sau reînnoirea unor contracte. Deși nu erai în dispoziția necesară pentru așa ceva, vei răsufla ușurată către sfârșitul săptămânii căci ai rezolvat chestii care nu mai suportau amânare. Mai mult, partenerul de viață se implică și el și soluționează alte probleme astfel încât spre sfârșitul săptămânii petreceți 2 seri liniștite, unul în brațele celuilalt, savurând sentimentul de iubire, împlinire și pace. Nativii Scorpion single au parte de o săptămână incitantă, cu flirturi, atenție și admirație din partea persoanelor de sex opus, deși momentan nu este vorba de ceva serios. Moralul are numai de câștigat însă, iar încrederea în sine crește și ea.

SĂGETĂTOR

Este posibil ca partenerul de viață să aibă pretenții mari de la tine în această perioadă, tocmai când tu vrei să te relaxezi, să te distrezi, să te bucuri de mai mult timp personal. Pentru a împăca ambele situații, abordează cu diplomație nevoile partenerului și încearcă să nu îți asumi mai multe responsabilități decât poți duce. Nu te aventura în discuții tensionate cu partenerul de viață, căci s-ar putea să ai multe de pierdut. Discută cu calm și argumentat. Dacă încă ești în căutarea sufletului pereche, în această săptămână șansele sunt medii sau chiar mari de a întâlni o persoană interesantă pentru tine. O vei întâlni tocmai în acele locuri unde mergi să te relaxezi sau să te distrezi, să guști adrenalina.

CAPRICORN

În relația de cuplu se întâmplă multe lucruri frumoase, romantismul atinge cote maxime, vă bucurați unul de altul, vă faceți complimente, vă distrați în pat, cinați împreună. Însă între toate aceste momente plăcute cineva trebuie să ducă și responsabilitățile. Ai grijă să nu ți le asumi tu pe toate, ci mai degrabă încercă să le împărți cu partenerul de viață, pentru a nu strica acest frumos echilibru la care ați ajuns în relație. Dacă nu ți-ai găsit încă perechea, astrele anunță vremuri romantice pentru tine. Continuă să ieși din casă, să ai tot felul de activități, să te vezi cu prietenii, căci vei crește șansa de a întâlni pe cineva care să îți pună inima pe jar.

VĂRSĂTOR

În această săptămână poți constata că partenerul de viață a amânat sau chiar a uitat să rezolve anumite responsabilități din dreptul lui, motiv pentru care vei avea o serie de nemulțumiri, mai ales dacă există repercursiuni în urma greșelilor lui. Încercă să discuți cu calm și diplomație situațiile care te nemulțumesc. Poate este cazul chiar să vă reorganizati prioritățile și timpul petrecut împreună, astfel încât să simțiți că există egalitate între voi și că avansați ca o echipă. Dacă încă singurătatea te macină, nu îți face griji, căci 2023 este anul iubirii pentru tine. Așadar continuă să fii tu însăți, căci șansele de a întâlni sufletul pereche pot să apară oricând.

PEȘTI

Ți-ai găsit un ritm bun pentru tine, astfel încât reușești să te odihnești, să te bucuri de viață. Simți mai multă împlinire și bucurie în suflet, dar cumva te-ai închis puțin și ți-ai pierdut din atenția acordată partenerului de viață. Este recomandat să deschizi mai bine ochii la nevoile acestuia, căci te-ai putea trezi cu un șir destul de lung de reproșuri. Dacă te afli în situația în care încă îți mai cauți jumătatea, rămâi atent la cei din jurul tău, căci altfel s-ar putea să nu observi când cineva te curtează.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---