Horoscop

Horoscopul dragostei 27 martie - 2 aprilie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 27 mar. 2023, 12:18

Horoscopul dragostei 27 martie - 2 aprilie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
ivgaphotographer/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Pentru nativele în Berbec urmează o săptămână foarte plină în care trebuie să joci cartea onestității, atât față de tine însăți, cât și față de cei din jur. Ne aflăm la începutul unui tranzit complicat, dar necesar, și vei resimți din plin intrarea lui Pluto în Vărsător. Indiferent dacă ești singură sau nu, toate relațiile tale vor trece printr-un moment de transformare și, inevitabil, va trebui să lași ceva în spate pentru a face loc unor povești noi. Dacă ai un partener, este absolut esențial să fii complet sinceră cu acesta, iar dacă ești singură, nu renunța la valorile tale pentru a face pe plac unui admirator. Rămâi fermă pe poziții și ancorează-te în tine.

TAUR

Oricât de tentată ai fi în această săptămână să te arunci cu capul înainte, cel mai bine ar fi să îți ții impulsurile sub control. Dacă ai un partener, aceasta poate fi pentru voi săptămâna micilor bucurii în care vă veți surprinde unul pe celălalt. Bucură-te de acest moment care îți poate oferi șansa unui nou început alături de persoana iubită. Dacă ești singură și și-a atras cineva atenția, trebuie să te asiguri că acest om este ceea ce presupui tu că este. Uneori avem tendința să îi idealizăm pe cei care ne fac inimile să batem și dacă nu ești atentă, ai putea să te îndrăgostești de o proiecție.

GEMENI

Ai perioade în care ești alunecoasă ca peștele în apă și diplomată ca un politician cu experiență. Aceasta nu va fi una dintre acele săptămâni. Dacă ai un partener, e foarte posibil să simți nevoia să pui piciorul în prag și să începi să dai ultimatumuri. Nu e niciodată o idee bună să încerci să controlezi omul de lângă tine. Singurul lucru asupra căruia ai control sunt propriile reacții și decizii. Prin urmare, dacă simți din ce în ce mai des că ai vrea ca partenerul tău să se schimbe, e posibil să nu te afli în povestea corectă. Dacă ești singură, ai aceeași tendință dominatoare, dar în mod surprinzător, întocmai acest lucru ar putea funcționa ca un magnet pentru atragerea unui nou partener, potrivit Garbo.

RAC

În ultima perioadă, te-ai simțit din ce în ce mai încărcată emoțional și poate din ce în ce mai neînțeleasă de cei din jur, inclusiv de partenerul de viață. Tendința imediată ar fi să te ascunzi ca să îți poți liniști supărarea singură, însă dacă vei cere ajutor și vei pune în cuvinte tot ce simți, persoana iubită îți va oferi sprijinul său. Tendința de izolare e prezentă și la nativele singure și dacă ești în această situație, ar fi bine să faci un pas în afara zonei de confort. Îți dorești să găsești pe cineva de care să te îndrăgostești și care să se îndrăgostească de tine, dar să știi că dragostea nu îți va bate la ușă.

LEU

În această săptămână ai o stare de dispoziție preponderent pozitivă și asta poate face minuni. Ești veselă, plină de energie, sociabilă, comunicativă și reușești să implementezi cam tot ce ți-ai propus și ti-ai dorit mai ales că te și organizezi foarte bine. De aceea, imediat ce ai rezolvat chestiunile administrative care țin de ține, întreaga ta atenție se îndreaptă și asupra partenerului de viață și a vieții de cuplu. Nu ai de gând să neglijezi viața personală și te ocupi cu dăruire și bucurie de întreaga familie, consolidând relațiile între membrii familiei tale. Zilele sfârșitului de săptămână sunt aproape incredibile, ai parte de niște declarații frumoase din partea partenerului de viață. Dacă ești single, află că astrele au pregătit pentru tine o surpriză plăcută și este foarte probabil să cunoști o persoană care îți va da lumea peste cap și care îți va atrage întreg interesul fiindcă este total diferită de întâlnirile tale romantice de până acum. Se poate naște o conexiune foarte puternică între voi!

FECIOARĂ

Dacă săptămâna trecută ai simțit nevoia să iei o oarecare distanță față de partenerul de viață, zilele acestei săptămâni sunt exact la polul opus. Ai parte de o săptămână fabuloasă, te gândești cu pasiune și o tandrețe înflăcărată la partenerul de viață, copleșindu-l cu afecțiunea ta. Nu îți face griji că ți-ai neglijat partenerul de viață. Acesta înțelege că uneori avem nevoie de spațiu și că micile pauze sunt uneori necesare într-o relație, o etapă firească, urmând ca mai apoi să vă apropiați și mai tare unul de celălalt. Dacă încă ai acolo niște răni din trecut care încă sângerează din când în când, nu ezita să porți conversații mai profunde cu partenerul de viață și să îi spui ceea ce simți. Vei fi uimită de gradul său de înțelegere și te va susține în procesul tău de vindecare. Dacă ești single, ești prinsă cu un proiect săptămâna aceasta care îți solicită tot timpul și pentru care ești nevoită să colaborezi cu unele persoane noi. S-ar putea să fii uimită să vezi că cineva din acest anturaj te privește într-un anumit fel, cu admirație și respect, și s-ar putea să te invite, de data asta, la o întâlnire romantică, nu profesională.

BALANȚĂ

Urmează o săptămână armonioasă în cuplu pentru zodia Balanță în cazul acelor relații stabile și bine sudate. Reușiți să comunicați ușor unul cu celălalt, ajungi imediat la inima partenerului și îi spui ceea ce te preocupă, iar micile probleme cotidiene rămân mici și nesemnificative, le rezolvați împreună într-o sincron perfect și cu ușurință. Reușești să te concentrezi și pe evoluția personală, dar și să aloci timp, atenție și afecțiune pentru persoana iubită care va simți nevoia să îți facă o mică surpriză. Dacă te afli însă într-o relație problematică, această săptămână poate fi decisivă pentru tine în sensul în care te gândești serios dacă să mai continui și să mergi mai departe sau să închei un capitol din viața ta fiindcă simți că nu conduce nicăieri. Discută sincer și cu cărțile pe masă cu partenerul de viață! Dacă ești single, ai parte de o săptămână excelentă pe cont propriu. Primăvara a pătruns în sufletul tău și te bucuri pur și simplu de viață și de ce este în jurul tău fără să te gândești la cineva anume, ceea ce este pur și simplu eliberator pentru tine. Cu această atitudine, în curând vei atrage și iubirea adevărată!

SCORPION

Cineva din familia ta a avut nevoie de atenția și ajutorul tău săptămâna trecută, însă acum lucrurile par a se îndrepta în direcția bună și au apărut și unele soluții care te fac să răsufli ușurată. Prin urmare, îți permiți ca în noua săptămână să te odihnești mai mult și îți rogi și partenerul de viață să preia asupra sa anumite responsabilități astfel încât tu să îți încarci bateriile. Simți că ai nevoie și de un pic de timp cu tine pentru a te putea ocupa de toți ceilalți, iar familia ta pare că înțelege pe deplin acest aspect și este de partea ta. Partenerul de viață se gândește să îți facă o mică bucurie, poate niște flori, o mică atenție sau un masaj la spa și purtați niște conversații extrem de profunde, care îți încălzesc și regenerează sufletul… Dacă ești single, ai o putere de fascinație incredibilă săptămâna aceasta și ar fi bine să profiți de ea și să te prezinți lumii așa cum ești, în toată splendoarea ta. Îi vei cuceri pe cei din jurul tău cu naturalețea și autenticitatea ta. În plus, persoana potrivită pentru tine se poate afla mai aproape de tine decât îți poți imagina!

SĂGETĂTOR

În această săptămână ai multe ocazii să te bucuri de timpul petrecut în doi și să construiești amintiri frumoase alături de persoana iubită, însă ai tendința să strici atmosfera printr-o nervozitate accentuată. Simți o agitație interioară și o efervescență emoțională care aproape că nu te lasă să te concentrezi pe tot ceea ce este frumos în viața ta, ci devii mai critic decât de obicei,de parcă multe lucruri mărunte din jurul tău nu îți sunt pe plac. Încercă să profiți de toate oportunitățile pe care le ai pentru a îmbunătăți atmosfera din relație și nu te mai enerva pentru toate nimicurile. Privește în ansamblu, căci doar așa poți vedea frumusețea evenimentelor. Dacă încă îți mai cauți jumătatea, în această săptămâna este posibil să îți fie greu să iei o decizie, chiar și dacă te vei îndrăgosti la prima vedere. Poate chiar e mai bine să nu te grăbești.

CAPRICORN

Deși responsabilitățile de la locul de muncă par să nu se sfârșească niciodată, rămâne la alegerea ta câtă importanță le vei da și cât vei investi din timpul tău în rezolvarea acestora. Dar săptămâna aceasta este posibil să simți nevoia de o pauză în relația de cuplu, de o distanțare, ca și când ai vrea să îți asculți gândurile sau să petreci mai mult timp cu tine. Așadar este posibil să te afunzi în muncă, „fugind” de responsabilitățile din cuplu. Caută mai adânc în sufletul tău, e posibil să fie acolo o rană mai veche care acum se manifestă și te dezechilibrează emoțional. Partenerul de viață ar putea fi nemulțumit dacă nu te are alături așa cum s-a obișnuit. În cazul în care te afli în căutarea sufletului pereche, în această perioadă astrele ne indică faptul că șansele de a întâlni pe cineva interesant pentru tine sunt mici-medii. Dacă totuși cineva îți atrage atenția, mai lasă munca și nu permite oportunității să îți scape.

VĂRSĂTOR

Este posibil să traversezi o perioadă foarte aglomerată, în care vei avea atât de multe lucruri de făcut, încât vei simți că ziua nu este suficient de lungă. Unde mai punem la socoteală că oboseală (ca să nu zicem chiar epuizarea) îți dă târcoale și vei avea nevoie de multă odihnă, tocmai acum când nu ai timp pentru aceasta. Cere ajutorul partenerului de viață, astfel încât să te ajute prin preluarea unor responsabilități. În felul acesta nu te vei mai simți chiar ca într-un maraton și poate îți va rămâne (puțin) timp și pentru tine. Dacă îți cauți încă jumătatea, șansa să întâlneșți pe cineva interesant este mare, însă ar trebui să îți păstrezi atenția către cei din jur și să ai inima deschisă. Este posibil ca, în mișcarea ta contracronometru, să nu observi că cineva te curtează.

PEȘTI

Este posibil să constați că unele lucruri ar fi mers mai bine în relație, dacă ți-ai fi dat mai mult intereseul la momentul potrivit. Tocmai de aceea poți avea anumite regrete, întrând într-o stare melancolică. Este important să învățăm din greșeli, dar încerca să nu rămâi prea mult în trecut, ci revino la prezent și descoperă ce ai putea face chiar acum. Ai puterea să readuci romantismul în relație, tocmai de aceea câteva acțiuni frumoase față de partenerul de cuplu (mici surprize, gesturi tandre, o cină intimă etc.) v-ar ajuta acum să reaprindeți scânteia pasiunii și să clădiți câteva experiențe de neuitat în cuplu. În cazul în care încă îți mai cauți jumătatea, sfatul astrologului este să îndrăznești să faci primul pas dacă vei întâlni o persoană care să îți stârnească interesul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---