Social

Frații Tate au ajuns din nou în fața instanței. Milionarii britanici vor să scape de arestul la domiciliu

schedule 19 mai 2023, 10:37

Fraţii Andrew şi Tristan Tate s-au prezentat, vineri, în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti. Cei doi milionari britanici vor să scape de arestul la domiciliu. 

Frații Andrew și Tristan Tate au ajuns din nou în fața instanței, sperând să scape de arestul la domiciliu

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au ajuns vineri dimineață la Tribunal. Întrebat de jurnaliști la fața locului dacă speră să își recupereze bunurile și banii pe care anchetatorii au pus sechestru, unul dintre frații Tate a răspuns: „Probabil i-au cheltuit”. 

Tribunalul București a decis, în data de 21 aprilie, prelungirea mandatelor de arestare la domiciliu cu încă 30 de zile, atât pentru cei doi afaceriști, cât și pentru cele două femei care i-au ajutat.

Procurorii DIICOT i-au reţinut pe Andrew şi Tristan Tate şi pe două suspecte din România pe 29 decembrie 2022. Aceștia sunt acuzați de formarea unui grup infracțional organizat pentru a exploata sexual șase femei. Ei au negat că ar fi comis vreo infracțiune.

Pe 30 decembrie 2022, judecătorii au decis arestarea preventivă, iar cei doi frați au fost plasați în arest la domiciliu în 31 martie 2023. 

Cine sunt Tristan și Andrew Tate

Tristan și Andrew Tate, zis Cobra, au o poveste de viață presărată cu multe momente cel puțin interesante. Considerați a fi milionari excentrici, cei doi au ajuns în România după o copilărie plină de neajunsuri. Cel puțin așa a susținut Tristan pentru presa mondenă în 2018, după ce a devenit vedetă, peste noapte, ca urmare a relației de dragoste cu Bianca Drăgușanu. 

O altă față a milionarilor a început să iasă la iveală în aprilie 2022, când poliția a descins pentru prima dată la vila acestora, la cererea autorităților americane. Cei doi frați erau acuzați atunci că au racolat două tinere, dintre care o fată de 21 de ani din SUA. Ele ar fi fost ținute cu forța în locuința britanicilor de lândă Capitală.

Frații Tate au fost audiați timp de 5 ore la DIICOT, apoi eliberați fără nicio restricție. Tristan Tate a stat la Brașov, unde ar avea trei apartamente, pe care ulterior le-a vândut pentru a se muta într-o vilă luxoasă de lângă București. O bună perioadă de timp a practicat kickboxing, sport în care a făcut și performanțe cu care s-a lăudat pe internet. 

Tristan și Andrew se declară proprietarii unui hotel de lux în Thailanda, care ar aduce milioane de euro, așa susțin britanicii, când vine vorba despre sursa veniturilor lor fabuloase și a averii pe care o afișau ostentativ. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---