Social

Frații Tate, o nouă vizită la DIICOT. Milionarii, mai tăcuți ca niciodată în fața presei

schedule 06 feb. 2023, 13:26

Frații Tate, o nouă vizită la DIICOT. Milionarii, mai tăcuți ca niciodată în fața presei
Foto: Captura Antena 3 CNN

Noi percheziții și audieri, astăzi, în dosarul fraților Tate. După telenovela bilețelelor aruncate jurnaliștilor, a gesturilor și a declarațiilor făcute până acum de către cei doi în fața camerelor de filmat, acum, flancați de jandarmi, milionarii britanici au jucat cartea tăcerii. Dacă la fiecare vizită la sediul DIICOT influencerii acuzați de trafic de persoane și viol și-au strigat nevinovăția și au blamat statul român, în această dimineață au ales să fie rezervați.

Frații Tate au făcut o nouă vizită la DIICOT

Fiecare apariție a fraților Tate era marcată de ceva: fie declarații controversate, fie condamnări către sistemul de justiție din Românie, fie noi strigăte de nevinovăție. De această dată, frații Tate au fost tăcuți și descumpăniți. Nu au mai spus nimic reporterilor veniți la fața locului. 

Totul s-a desfășurat în liniște, cel mai probabil, și măsurilor de securitate luate împotriva acestora. Mai mulți jandarmi s-au îngrijit ca între ei și reporteri să existe o distanță considerabilă. 

În plus, cei doi au avut mâinile încătușate la spate. Până acum, le-au avut legate în față. Milionarii au venit însoțiți de Luana, fosta polițistă supranumită „îngerul” acestora. Împreună cu intrat în sediul DIICOT pentru percheziții informatice. Procurorii descarcă datele de pe dispozitivele electronice deținute de aceștia. 

Andrew și Tristan Tate, acuzați de trafic de persoane și viol

Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de trafic de persoane și asupra lor planează și o acuzație de viol.  „Au fost momente intime între mine şi Andrew, dar nimic mai mult, just for fun. Niciodată nu a existat vorba de sentimente sau ceva. Tu dacă acum ai fi milionar şi ai avea o grămadă de bani, de ce te-ai duce să violezi o fată? Pentru ce?", a declarat Beatrice, o prietenă a fraţilor Tate. 

Mărturiile fetelor care sunt de partea britanicilor sunt contrazise de alte declarații din dosar. „Au fost lucruri pe care persoana vătămată nu le considera normale, dar inculpatul Andrew Tate mereu i-a dat impresia că e perfect normal ce se întâmplă. După ce s-a consumat actul sexual din camera de hotel, persoana vătămată s-a închis în baie şi a început să plângă în hohote”, se arată în motivarea judecătorilor care au decis ca fraţii Tate să rămână după gratii.

Cei doi sunt arestați preventiv din data de 30 decembrie 2022 și rămân în Arestul Central al Poliției Capitalei până pe 27 februarie, după ce Curtea de Apel București a respins contestația britanicilor. 



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---