Showbiz

Oana Roman, decizie total neașteptată după cearta cu fostul partener: „Am plecat cu Isabela să...”

schedule 04 feb. 2023, 06:18

Oana Roman, decizie total neașteptată după cearta cu fostul partener: „Am plecat cu Isabela să...”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

În urmă cu doar câteva ore, Oana Roman i-a adus câteva acuzații destul de serioase partenerului ei de viață, moment în care și acesta a avut ceva de spus. După toate cele întâmplate, fiica lui Petre Roman a luat o decizie despre care le-a vorbit fanilor și care le-a dat de gândit. Iată ce s-a întâmplat!

Oana Roman a luat o decizie neașteptată

Oana Roman și Marius Elisei au avut parte de o dragoste cu năbădăi, încă de la începutul relației și până în urmă cu doar câteva zile, când au decis că ar fi cel mai bine pentru ei ca fiecare să meargă pe drumul său. Fiica lui Petre Roman a vorbit mult mai mult decât tatăl fiicei sale despre situația dintre ei decât el, iar la un moment dat chiar i-a adus și niște acuzații. Vedeta a spus despre el că nu contribuie cu nimic la creșterea fiicei sale, direct în fața oamenilor care o urmăresc zilnic pe contul ei de Instagram, iar reacția bărbatului nu s-a lăsat nici ea așteptată pentru prea mult timp.

Lui Marius Elisei nu i-a venit să creadă că a spus una ca asta și nici nu a știut cum ar trebui să reacționeze în acest caz, ci doar a izbucnit în râs. Fiica lui Petre Roman a ieșit din nou cu declarații și a spus clar că între ea și fostul său partener de viață nu mai există nicio cale de comunicare, ceea ce a uimit pe toată lumea, având în vedere de câte ori au spus că sunt suflete pereche și că se înțeleg de minune indiferent de situație.

Vezi această postare pe Instagram
O postare distribuită de Oana Roman (@oanaromanelisei)



Evenimentele din ultima vreme au avut un impact serios asupra Oanei Roman care a decis să plece în mai multe vacanțe alături de fiica sa, Isa. Tocmai de aceea, și-a anunțat fanii că merge să îi facă pașaport, urmând să le mulțumească și pentru grija pe care au arătat-o față de ea, prin intermediul mesajelor pe care și-au făcut timp să i le trimită. Este recunoscătoare pentru iubirea pe care o primește din partea lor și nerăbdătoare să le arate locuri prin care ea și Isa vor călători.

„Am plecat cu Isabela să îi fac pașaport nou, pentru că ne așteaptă niște super vacanțe. Vă pup și vă mulțumesc pentru miile de mesaje. Îmi dați multă putere.”, a scris Oana Roman, la Story.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---