Showbiz

Oana Roman și-a vizitat mama în spital. Cum se simte Mioara Roman, după ce a fost internată

schedule 06 apr. 2023, 09:15

Oana Roman și-a vizitat mama în spital. Cum se simte Mioara Roman, după ce a fost internată
Sursa foto: InstaStory Oana Roman

Oana Roman, așa cum face de fiecare dată, și-a ținut fanii la curent cu starea de sănătate a mamei sale, mai ales că femeia a fost internată de urgență. Care este starea de sănătate a Mioarei Roman la momentul actual și ce a povestit fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei!

Oana Roman, despre starea mamei sale

De luni bune, starea de sănătate a Mioarei Roman nu este tocmai una bună, motiv pentru care fiica sa a considerat că a o duce într-un centru de îngrijire pentru bătrâni era cea mai bună decizie pentru ea. Vedeta o vizita des, avea grijă ca femeia să aibă parte de cele mai bune tratamente și stătea de vorbă cu aceasta despre absolut orice, pentru a o face să uite prin ce trece.

S-a asigurat că este totul bine și s-a supărat foarte tare pe sora sa, Catinca. Ea nu și-a dat interesul la fel de tare, ba chiar nu și-a mai vizitat mama de mai bine de un an. Oanei Roman i se pare ireal că un copil își poate lăsa mama în felul acesta și tocmai de aceea a avut ceva de comentat în sensul acesta, iar între cele două surori a izbucnit un întreg scandal.

Ei bine, situațja a luat o altă întorsătură, în clipa în care starea de sănătate a Mioarei Roman a început să se înrăutățească, iar fiica sa a internat-o în spital, în speranța că se va recupera cât mai repede cu putință. Mai mult de atât, și-a ținut și fanii la curent cu starea femeii pe care a adus-o pe lume, iar după ce a vizitat-o, a zis pe Story că starea ei este una stabilă, dar foarte fragilă și, de asemenea, i-a sfătuit pe cei care au părinții tineri și sănătoși, să se bucure de ei, deoarece va veni ziua în care vor vrea să dea timpul înapoi și nu vor avea cum.

”Tocmai m-am întors de la mama. E stabilă, dar foarte fragilă. De fiecare dată când mă duc și o văd pe patul de spital, când plec de acolo mi-e rău fizic, pur și simplu. Cei care trec prin asta și sunt mulți, toți ajungem să trăim asta într-o zi, știu ce înseamnă. Dacă aveți părinți în putere, tineri, sănătoși, să vă bucurați de ei pentru că o să vină ziua în care o să vreți să dați timpul înapoi și nu o să puteți”, a zis Oana Roman, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---