Showbiz

Mioara Roman este internată la Spitalul Floreasca. Ce spune fiica sa despre starea ei de sănătate: „Doctorii mi-au dat detalii”

schedule 06 oct. 2023, 11:54

Mioara Roman este internată la Spitalul Floreasca. Ce spune fiica sa despre starea ei de sănătate: „Doctorii mi-au dat detalii”
Sursa foto: YouTube Viva Online

Mioara Roman este internată la Spitalul Floreasca, iar fiica sa a vorbit pe larg despre starea ei de sănătate. Ce i-au transmis doctorii!

Mioara Roman este internată la Spitalul Floreasca

Mioara Roman nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa. Mama Oanei Roman de afla într-un centru de îngrijire pentru bătrâni, iar în momentul în care starea sa de sănătate a început să se agraveze, s-a decis internarea sa la Spitalul Floreasca din Capitală. Vedetei i-a fost greu să descrie în cuvinte durerea pe care o simțit-o și situația cu care se confruntă, dar le-a povestit cu toate acestea fanilor ei despre femeia care a adus-o pe lume, pentru că mulți dintre ei au fost curioși să afle ce se întâmplă.

Oana Roman nu își scapă mama din ochi, dorind să se asigure că este îngrijită corespunzător și că primește tratamentele de care are nevoie. Are mai multe probleme și având în vedere că vârsta sa este una înaintată și că trupul i-ar putea ceda în orice moment, a rămas sub atenta supraveghere a medicilor nu se știe pentru cât timp.

Doctorii i-au dat mai multe detalii fostei partenere de viață a lui Marius Elisei despre care nu a dorit să discute, dar va face după ce va primi raportul de gardă. În cursul zilei de astăzi, îi va face din nou o vizită și speră să o găsească mult mai bine decât era cu o seară în urmă.



Așteaptă cu sufletul la gură să audă ce au medicii de zis despre evoluția stării ei și se va asigura că are schimburi, medicamente și toate cele necesare pentru zilele pe care le va mai sta internată în spital. Pentru vedetă nu este ușor să își vadă mama neputincioasă, mai ales că Mioara Roman a fost mereu o femeie puternică, plină de viață și muncitoare.

”Update despre mama. A rămas internată la Spitalul Floreasca, situația nu este foarte roză, are niște diverse probleme, care trebuiesc investigate. Doctorii mi-au dat niște detalii, dar eu nu cunosc termenii medicali, nici nu vreau să dau prea multe detalii.
Era stabilă aseară și azi-dimineață mi-au zis că nu-mi vor da detalii decât după raportul de gardă, iar la prânz o să mă duc să o văd, după ora 13 am voie. Până atunci trebui să îi pregătesc tot ce are nevoie să îi duc, medicamente și schimburi. Să vedem ce-mi spun medicii, cum se simte și care este evoluția stării ei”, a povestit Oana Roman, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---