Showbiz

Oana Roman, dezvăluiri emoționante despre mama sa. Ce lecție a învățat de la Mioara Roman: „Firavă, dar încă aici”

schedule 15 ian. 2024, 08:21

Oana Roman, dezvăluiri emoționante despre mama sa. Ce lecție a învățat de la Mioara Roman: „Firavă, dar încă aici”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman a făcut mai multe dezvăluiri emoționante despre mama sa, după ce a vizitat-o din nou în centrul de îngrijire în pentru bătrâni. Ce lecție a învățat de la Mioara Roman!

Oana Roman, despre cea mai importantă lecție învățată de la mama sa

Starea de sănătate a Mioarei Roman nu este una bună, de mai bine de un an, motiv pentru care fiica sa a decis că este cel mai bine pentru ea să rămână într-un centru de îngrijire pentru bătrâni. Vedeta s-a asigurat că femeia care a adus-o pe lume este îngrijită așa cum trebuie și că primește tratamentul de care are nevoie zilnic, pentru a supraviețui.

Recent, fiica lui Petre Roman a vizitat-o, iar după toate acestea le-a făcut câteva dezvăluiri fanilor ei din mediul online. Oana Roman a povestit că mama sa a remarcat un detaliu foarte important pe mâna ei și anume un inel pe care îl avea de foarte multă vreme, dar pe care nu l-a purtat prea des.

Consideră că fiecare conversație purtată cu ea este prețioasă, deoarece nu le-au mai rămas prea multe și în plus, ea este femeiea căreia îi datorează aproape tot ceea ce știe, iar cel mai important lucru pe care ea a putut să îl facă a fost să o asculte.

„Mama! Firavă, dar încă aici. Azi m-a întrebat de unde am inelul care se vede pe mâna mea. E cumpărat de câțiva ani, dar îl port rar și azi l-a observat la mâna mea. Fiecare bucățică de conversație pe care o am cu ea este atât de prețioasă. ❤️ Îi datorez aproape tot ce știu. Zilele trecute îmi spunea cineva că sunt o enciclopedie, că știu multe. Știu multe datorită ei. Pentru că am ascultat-o atâția ani și am fost avidă să țin minte tot ce povestea. M-a învățat mai multe decât am învățat din toate cărțile pe care le-am citit și nu sunt puține”, a transmis Mioara Roman, pe Instagram.

De asemenea, ea a vorbit și despre una dintre cele mai importante lecții pe care le-a învățat de la mama ei și anume că adevărul este cea mai bună minciună, pentru că are picioare scurte. Astfel, a ajuns să creadă că fiecare om, oricât de deștept ar fi, la un moment dat ajunge să se piardă în minciunile pe care le spune. Îi este recunoscătoare pentru sfaturile pe care i le-a oferit și acum, după trecerea anilor, nu poate decât să îi dea dreptate.

„Mi-am adus aminte de un lucru pe care l-am învățat de la mama, care spune așa: cea mai bună minciună este adevărul, pentru că minciuna are picioare scurte. De ce? Uiți! Oricât de deștept ești, în momentul în care spui foarte multe minciuni, la un moment dat uiți ce ai spus și te încurci, te dai în vileag.
Orice minciună este desconspirată! Așa că mai bine ori taci, ori dacă vorbești, spui adevărul, pentru că cea mai bună minciună este adevărul. Vă spun eu că așa e! Când minți mult, mult... te încurci în minciunile tale. Nu-i așa?”, a mai povestit ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---