Showbiz

Ce părere are, de fapt, Jorge despre Oana Roman. A zis-o în fața întregii țări: „Lumea te ia de prost și...”

schedule 17 sept. 2023, 10:18

Jorge și-a dat cu părerea despre mai multe persoane publice din România, inclusiv despre Oana Roman. Ce crede, de fapt, despre fiica lui Petre Roman!

Jorge, părere sinceră despre Oana Roman

Jorge a fost invitat la rubrica sosurilor iuți, din cadrul emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruță la Pro TV, unde a făcut câteva dezvăluiri interesante despre mai multe vedete de la noi din țară. Una dintre persoanele despre care a vorbit, la un moment dat, a fost nimeni alta decât Oana Roman. Toată lumea știe despre ea că este genul de persoană care spune lucrurilor pe nume, fără să se gândească la consecințe.

Mulți au judecat-o pe rețelele sociale, ori de câte ori dedicea să abordeze câte un subiect de interes pentru publicul larg și ofere mai multe informații pe marginea lui, dar adevărul este că foarte puțini dintre cei care i-au dat peste nas o cunosc în realitate. Ei bine, Jorge nu doar că o cunoaște, dar a avut și ocazia de a vorbi cu aceasta, ba chiar a invitat-o și în podcast-ul pe care îl moderează pe YouTube, unde multe vedete i-au trecut deja pragul.

Invitat fiind în platoul emisiunii lui Măruță, Jorge și-a exprimat sincer opinia despre fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei. Artistul crede despre ea că nu face altceva decât să spună ceea ce gândește cu adevărat, fără filtru. Vedeta a primit mai multe etichete, de-a lungul timpului, ceea ce i se pare nedrept, mai ales că se luptă cu lucrurile acelea și în ziua de astăzi. Consideră că este o femeie sufletistă și că oamenii își permit atât de multe cu ea, tocmai pentru că a fost mult prea bună cu aceștia.

Așadar, Jorge o respectă pe Oana Roman, are o părere foarte bună despre ea și nu crede că oamenii ar trebui să nu o mai catalogheze în fel și chip, pentru că nu merită una ca asta.

 „Nu are filtru, spune ce e în gușă și-n căpușă. E important cum spui. A fost prea mult catalogată de către ceilalți și se luptă în continuare cu chestia asta. Ea e foarte sufletistă, că lumea te ia de prost și oamenii își permit prea multe cu tine”, a declarat Jorge, la Pro TV.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---