Radu Bănică, despre relația cu tatăl lui. Cum se descurcă Ștefan Bănică Jr. în rolul de părinte

schedule 11 apr. 2023, 10:56

Radu Bănică, despre relația cu tatăl lui. Cum se descurcă Ștefan Bănică Jr. în rolul de părinte
Sursa foto: YouTube La Maruta

Radu Bănică a dat câteva declarații despre relația pe care o are cu tatăl lui, dorind să scoată în evidență cum este, de fapt, Ștefan Bănică Jr. în rolul de tată. Iată ce a povestit tânărul, dar și ce alt subiect a mai adus în discuție!

Radu Bănică, mărturisiri despre relația pe care o are cu tatăl lui

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr, știe foarte bine că având în vedere numele pe care îl poartă are o mare responsabilitate pe umerii săi, dar este de părere că până la momentul actual, s-a descurcat de minune și chiar l-a făcut mândrul pe tatăl lui de el. Din câte a povestit chiar el, la momentul actual, se ocupă de o afacere și chiar dacă pare că nu are timp pentru asta, el încearcă să dea tot ce e mai bun, pentru ca lucrurile să iasă așa cum trebuie.

Tânărul face tot ceea ce îi place, iar pentrul el acesta este cel mai important aspect, de fapt. Faptul că este ocupar doar în prima parte a zilei de acest lucru, îi lasă timp și pentru altele mai apoi. Oricât de ocupat ar fi, încearcă să se implice sută la sută în tot ceea ce face.

„De acolo vin, am timp, mai ales că este un business care produce dimineața, deci dimineața la prima oră ne ocupăm. Eu dau și salariile, trebuie să mă implic și eu cel puțin 50%, nu poți să aștepți să-ți vină banii fără să muncești”, a declarat Radu Bănică, pentru XNS.

De asemenea, Radu Bănică a mai vorbit și despre relația pe care o are cu tatăl lui, care îl ajută din toate punctele de vedere, mai puțin din punct de vedere financiar, pentru că fiul artistului se descurcă foarte bine la acest capitol, reușind să să se întrețină singur și fiind mândru de reușita sa. Despre tatăl lui a mai zis că este un om dur, dat foarte corect care merge după niște reguli și cu care o relație normală.

„Nu! Pot să spun că sunt independent financiar. Are greutate numele nostru, într-adevăr, și vine la pachet cu multe cerințe, dar sunt fericit să le îndeplinesc. Tata e un tată corect și dur, dar cum trebuie. El merge după niște reguli, iar noi avem o relație normală”, a mai zis tânărul.

În ceea ce privește viața amoroasă, el a precizat că este singur și că nu spune lucrul acesta de dragul de a o face și nici pentru marketing, ci pentru că acesta este adevărul.

„Nu, sunt singur! Chiar nu m-am gândit niciodată să zic că sunt singur pentru vreo strategie de marketing, marketing ar fi să vă spun că sunt cu cineva, dar să nu vă spun cu cine. Nu este focusul meu acum”, a mai zis Radu Bănică.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---