Showbiz

Oana Radu a dat cărțile pe față. Există sau nu șanse de împăcare între ea și Cătălin Dobrescu

schedule 05 ian. 2024, 07:59

Oana Radu a dat cărțile pe față. Există sau nu șanse de împăcare între ea și Cătălin Dobrescu
Sursa foto: YouTube JORGE OFFICIAL

Oana Radu a dat cărțile pe față și a vorbit despre divorțul de fostul ei partener de viață. Există sau nu șanse de împăcare între ea și Cătălin Dobrescu!

Oana Radu, despre împăcarea dintre ea și Cătălin Dobrescu

Oana Radu și Cătălin Dobrescu formau un cuplu de mai bine de trei ani. Aceștia au făcut o nuntă ca în povești, iar relația lor nu părea a fi una cu probleme, mai ales că vedeta a vorbit mereu extrem de frumos despre cel care i-a fost partener de viață, dar în realitate nimic nu era așa simplu.

Încă dinainte de a confirma divorțul de Cătălin Dobrescu, artista a dat mai multe semne că relația lor a ajuns la final, ba chiar a lansat și o melodie despre acest lucru, moment în care fanii ei au fost convinși că au avut loc mai multe schimbări în viața sa. Timpul a trecut, iar ea a considerat că a venit vremea ca toată lumea să afle că au luat-o pe drumuri diferite, cerând să fie lăsată în pace, până când rănile i se vor vindeca, lucru care în mod clar nu s-a întâmplat, pentru că urmăritorii săi de pe rețelele sociale au fost curioși să afle mai multe detalii despre divorțul lor.

În ciuda situației prin care trece, Oana Radu continuă să fie o persoană activă în mediul online, iar recent a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri direct pe contul ei de Instagram, unde le-a dat șansa oamenilor să afle câte ceva despre ea.

Nu au lipsit nici curiozitățile legate de împăcarea cu fostul soț. Ei bine, Oana Radu a profitat de moment și a zis clar pentru toată lumea faptul că nu mai există nicio șansă de împăcare între ea și Cătălin Dobrescu, oricât și-ar dori cei din jurul lor să îi vadă din nou împreună. Cu toate acestea, ei nu s-au certat, așa cum ar fi crezut oamenii, ci păstrează o legătură bună.

„Mai există vreo șansă de împăcare cu soțul tău? Așa frumos vă stătea împreună”, a întrebat-o un admirator.
„Absolut niciuna”, a fost răspunsul oferit de Oana Radu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---