Showbiz

Oana Radu și Cătălin Dobrescu, primele declarații după ce s-a zvonit că divorțează: „Vă rog să mă înțelegeți”

schedule 18 oct. 2023, 09:49

Oana Radu și Cătălin Dobrescu, primele declarații după ce s-a zvonit că divorțează: „Vă rog să mă înțelegeți”
Sursa foto: YouTube Emisiuni Prima TV

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au dat primele declarații după ce s-a zvonit că divorțează. Ce au zis aceștia despre întreaga situație!

Oana Radu și Cătălin Dobrescu, despre divorț

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au decis să își unească destinele în urmă cu trei ani, dar se pare că iubirea lor s-a consumat mult prea repede și acum cei doi se pregătesc pentru divorț. Deși niciunul dintre ei nu a confirmat zvonurile legate de separare, semnele din mediul online sunt tot mai clare.

Vedeta a șters toate imaginile în care apărea alături de el în mediul online, a renunțat să mai poarte verigheta și a făcut câteva postări care le-au dat serios de gândit fanilor de pe rețelele sociale. De asemenea, a lansat o melodie care duce în aceeași direcție și chiar dacă detaliile date de ei nu sunt unele clare, pentru fani a fost destul de evident ce se petrece.

Rugată să discute despre ceea ce se petrece în căsnicia sa, artista a zis că va reveni cât mai repede cu putință cu detalii în acest sens, spunând clar că le va povesti oamenilor care țin la ea totul. Până atunci, are nevoie de liniște în viața sa și le-a mulțumit fanilor pentru toate mesajele și toată susținerea lor.

„Gagici și oameni faini, sunt bine! Vă mulțumesc pentru toate mesajele și toată susținerea voastră! Revin curând cu vești și storytime!”, a transmis Oana Radu, în mediul online.

Cătălin Dobrescu a fost și el pus în situația de a vorbi despre zvonurile legate de divorțul de Oana Radu, dar nu a lămurit nici el lucrurile acestea. Antrenorul de fitness nu a confirmat, dar nici nu a infirmat toate informațiile apărute despre separarea lor, spunând că nu poate vorbi despre asta și că nu își dorește nimic mai mult decât înțelegere. Așadar, niciunul dintre ei nu a spus că nu ar fi adevărat că au luat decizia să se despartă, iar oamenii așteaptă acum cu sufletul la gură mai multe detalii, care întârzie să apară.

”Habar nu am de zvonuri și nici nu pot să vorbesc nimic, că nu știu. Am mai auzit ceva, mi-au mai zis niște prieteni, dar nu știu... Momentan nu pot și nici nu vreau să dau nicio declarație. Vă rog să mă înțelegeți”, a zis el, pentru spynews.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---