Showbiz

Oana Radu a confirmat despărțirea de Cătălin Dobrescu: „Vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea”

schedule 20 nov. 2023, 10:02

Oana Radu a confirmat despărțirea de Cătălin Dobrescu: „Vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea”
Sursa foto: YouTube Kanal D Romania

Oana Radu a confirmat despărțirea de Cătălin Dobrescu, după ce a dat tot mai multe semne legate de faptul că au decis să o ia pe drumuri diferite. Ce mesaj a transmis!

Oana Radu a confirmat despărțirea de Cătălin Dobrescu

Semnele despărțirii cuplului format din Oana Radu și Cătălin Dobrescu au început să apară acum mai mult timp, doar că niciunul dintre ei nu a confirmat lucrul acesta până acum. Fanii lor au fost puși pe gânduri, în momentul în care aceștia au șters toate imaginile pe care le au aveau postate împreună pe rețelele sociale, după care ea a lansat o melodie, acela fiind momentul în care oamenii au fost siguri că sunt în pragul divorțului.

„Cred că și despărțirile aveau nevoie de o piesă a lor! Nu mereu se termină totul frumos, din păcate!”, scria ea la vremea aceea, pe social media.

Mai apoi, ea le-a dat de înțeles oamenilor că nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa și că nu are nevoie de nimic mai mult decât de o pauză, pentru a-și pune ordine în gânduri. Nu i-a fost deloc ușor, dar a încercat să revină cu picioarele pe pământ și le-a făcut o dezvăluire celor care o apreciază și care îi ascultă muzica. Oana Radu a recunoscut că ea și Cătălin Dobrescu au decis să se despartă.

Cântăreața a fost bombardată cu mesaje din partea fanilor ei, motiv pentru care le este recunoascătoare, dar nu își dorește decât să fie lăsată în pace în această perioadă grea pe care o traversează și să aibă parte de intimitate.

S-a simțit datoare față de ei să le vorbească despre separarea de bărbatul alături de care a crezut că va trăi pentru tot restul vieți. La momentul actual, nu se simte pregătită să vorbească despre acest subiect, dar a promis că o va face în clipa în care se va simți pregătită.

„Oameni și gagici faine, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta.
Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea! Vă mulțumim!”, a transmis ea, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---