Showbiz

Oana Matache și Radu Siffredi, concurenți la Power Couple: „Avem nevoie de psihiatru după asta”

schedule 04 dec. 2023, 09:22

Oana Matache și Radu Siffredi, concurenți la Power Couple: „Avem nevoie de psihiatru după asta”
Sursa foto: YouTube VEDETE NEWS

Oana Matache și Radu Siffredi au acceptat provocarea de a fi concurenți în cadrul emisiunii Power Couple. Ce au povestit îndrăgostiții despre experiența pe care au trăit-o în Malta.

Oana Matache și Radu Siffredi, concurenți la Power Couple

Power Couple este un nou format de televiziune, care pune la încercare nouă cupluri din România care au avut suficient de mult curaj pentru a participa. Emisiunea de la Antena 1 s-a filmat în Malta și îl are în rolul de prezentator pe nimeni altul decât Dani Oțil.

Printre cele nouă cupluri care și-au dorit să participe la acest concurs pe care telespectatorii îl vor putea urmări în curând pe micile ecrane se află și acela format din Oana Matache și Radu Siffredi. Primul lucru pe care aceștia și-au dorit să îl demonstreze a fost acela legat de faptul că formează un cuplu puternic, mai ales că la începutul relației au fost dur criticați de către cei din jurul lor și că aproape nimeni nu a crezut că vor rezista pentru mult timp împreună.

Radu Siffredi a povestit că atât el, cât și iubita sa au trecut prin mai multe teste fizice și pshice și că, din punctul lor de vedere, s-au descurcat foarte bine.

„Am trecut prin niște teste fizice și psihice. Ăsta este un detaliu pe care cred că putem să îl dăm. În opinia noastră ne-am descurcat bine și cred că ne-a făcut mai puternici ca și cuplu. Dar să spun cum ne-am descurcat exact în emisiune nu am cum, trebuie să vedeți voi”, a declarat Radu Siffredi, pentru ego.ro.

Sora Deliei a mărturisit că știau de la bun început în ce se bagă, doar că nu se aștepta să le fie atât de greu. Cel mai dificil i s-a părut faptul că nu putea legătura cu cei de acasă.

„Știam în ce ne băgăm. Eu mă așteptam să fie mult mai rău din punct de vedere probe. Ce nu am anticipat eu a fost chinuiala psihică la care ne-au supus, pentru că acesta este formatul, pe asta se bazează. Nu ai contact cu nimeni din afară, nu ai contact cu familia, nu ai acces la internet”, a zis Oana Matache, pentru aceeași sursă.

Mai apoi, iubitul Oanei Matache a spus că vor avea nevoie de un psihiatru, după ce au trecut prin această experiență dură, dat și de meditație.

„Nu știu cât este un show despre a-ți găsi părțile bune, ci despre a-ți descoperi părțile rele și a învăța să le controlezi. Noi nu avem nevoie de psiholog, avem nevoie de psihiatru după show-ul ăsta. Și de meditație, dar și de încă o vacanță. Noi am pornit cu ideea că o să mergem într-o altă țară, o să fie super vacanță și o să fie super nice și o să fie super frumos, dar ne-am întors de acolo, eu cel puțin, cu 4 kilograme mai slab, bronzat și mai șmecher”, a mai povestit el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---