Showbiz

Delia a sărit în apărarea lui Radu Siffredi după ce mama ei l-a desființat: „Unii bărbați își fac unghiile, se machiază”

schedule 11 mar. 2023, 10:11

Delia a sărit în apărarea lui Radu Siffredi după ce mama ei l-a desființat: „Unii bărbați își fac unghiile, se machiază”
Sursa foto: YouTube ProNews

Delia și-a luat fanii din mediul online prin surprindere, în momentul în care a postat un mesaj care era, în mod clar, despre noul partener de viață al surorii sale pe care l-a apărat în fața tuturor celor care au vorbit urât despre el. Una dintre persoanele care i-a declarat război bărbatului este chiar mama sa. Iată ce a transmis artista, la Story!

Delia i-a luat apărarea lui Radu Siffredi

Gina Matache nu îl are deloc la inimă pe noul iubit al fiicei sale, Oana Matache. Cântăreața de muzică populară a vorbit urât despre acesta, ori de câte ori a avut ocazia, atât în interviurile pe care le-a acordat zilele acestea, cât și contul ei oficial de Instagram, unde în ultimele zile a devenit foarte activă. Femeia l-a numit pe Radu Siffredi „bufon”, a zis că ea are deja un ginere și nici nu vrea să ia în calcul ideea de a avea un altul, motiv pentru care a fost dur criticată de către cei care o urmăresc în mediul online, care au acuzat-o că nu face altceva decât să exagereze.

Mai mult de atât, ea a fost prima care a postat imaginile în care tânărul de doar 28 de ani îl înjura pe unul dintre copiii Oanei Matache, pe un live, dar a decis să șteargă imaginile respective la scurt timp după aceea. El nu a comentat acest aspect, dar a zis că va lua o pauză de la a mai face live-uri pe Twitch pentru o vreme, dar va veni cel mai probabil cu explicații în fața fanilor lui la momentul potrivit.

Delia a fost și ea rugată să își dea cu părerea despre noul iubit al Oanei, dar a preferat să nu o facă în mod direct. Cu toate acestea, în urmă cu doar câteva ore, un Story pe care l-a postat pe rețelele sociale le-a atras imediat atenția oamenilor care o urmăresc la orice pas. Artista a sărit în apărarea lui Radu Siffredi, spunând că societatea în care trăim este una care consideră că este greșit faptul că unii bărbați își fac unghiile, se machiază sau poartă rochii, considerând-o una care desconsideră, de fapt, femeile.


"O societate care consideră greșit faptul că unii bărbați își fac unghiile, se machiază, sau poartă rochii, doar pentru ca aceste lucruri sunt destinate sexului feminin, e o societate care desconsideră femeile.", este mesajul postat de Delia, pe contul ei de Instagram.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 6 voturi
Nu: 16 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

22 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9737 RON
-0.00230
USD
USD: 4.6664 RON
-0.00190
GBP
GBP: 5.8274 RON
0.00070
HUF
HUF: 1.2631 RON
0.00640
BGN
BGN: 2.543 RON
-0.00120
CHF
CHF: 5.1094 RON
-0.00030
Convertor valutar

Rezultat: ---