Showbiz

Delia, judecată dur pentru cea mai recentă apariție. Cum arată ținuta criticată de tot internetul: „Nu ești sănătoasă!”

schedule 15 nov. 2023, 08:11

Delia, judecată dur pentru cea mai recentă apariție. Cum arată ținuta criticată de tot internetul: „Nu ești sănătoasă!”
Sursa foto: Instagram Delia

Deli a fost judecată dur pentru cea mai recentă apariție. Ce au avut internauții de zis despre ținuta pe care a ales să o poarte!

Delia, judecată dur din cauza ținutei sale

Delia este recunoscută pentru aparițiile și ținutele sale ieșite din comun. Cea mai recentă ținută pe care a ales să o poate, cu ocazia lansării noii sale piese alături de Oana, sora ei, a atras multe comentarii negative din partea celor care o urmăresc în mediul online.

Cântăreața nu a dat niciodată o prea mare importanță gurilor rele, a purtat mereu haine diferite și reprezentative pentru ea. Foarte puțini sunt cei care o apreciază pentru originalitea și curajul de a se îmbrăca în felul acesta, deși a trecut de vârsta de 40 de ani, iar partenera de viață a lui Răzvan Munteanu a vorbit de mai multe ori despre acest aspect.

Mulți dintre cei care și-au exprimat opinia sinceră despre ținuta sa și care nu au avut neapărat lucruri bune de zis, au fost de părere că Delia știe foarte bine că reclama negativă tot reclamă este, tocmai de aceea a decis să se îmbrace așa și nu în niște haine care, cel mai probabil, ar fi trecut neobservate. Alții au atras atenția asupra faptului că, din nefericire, este urmărită de foarte mulți copii care ar putea să o ia drept model, iar foarte puțini au și jignit-o din cauza alegerii pe care a făcut-o, în secțiunea de comentarii.

În același timp, sora ei a primit numai cuvinte de laudă din partea internauților, unii fiind de părere că Delia ar trebui să îi urmeze exemplu.

”Ce zuze nebune”/ ”Eu sper să ajungă o normalitate să poți ieși așa îmbrăcat pe stradă, lumea ar fi mult mai veselă”/ ”Nici copiii n-ar ieși îmbrăcați așa pe stradă”/ ”De asta se îmbracă așa, știe că lumea va vorbi multe despre ținută”/ ”Să te îmbraci fix cum ai chef, să îți pui în cap fix ce vrei, în România abia ăsta mi se pare luxul suprem”/ ”E super cool”/ ”Ați devenit ultima generație de psihopați, ce păcat de talentul vostru”/ ”Ai stricat-o de tot cu tot ce arăți în ultima vreme”/ ”Nu ești sănătoasă”/ ”E complet dementă”/ ”Păcat că o văd prea mulți copii care probabil îi ascultă și îi iubesc muzica”/ ”Cât de băbăloaică e fata asta, Delia”/ ”Cum e nebuna îmbrăcată”, sunt doar câteva dintre comentarii.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---