Showbiz

Nelu Vlad, adevărul despre scandalul cu piesa „Lololo”. Ce a declarat despre Lora și Delia

schedule 20 iun. 2023, 12:46

Nelu Vlad, adevărul despre scandalul cu piesa „Lololo”. Ce a declarat despre Lora și Delia
Sursa foto: YouTube Nelu Vlad Azur

Nelu Vlad a lămurit situația legată de presupusul scandal care a apărut, la scurt timp după lansarea piesei „Lololo”. Cum au stat, de fapt, lucrurile și ce a declarat despre Lora și Delia.

Nelu Vlad, adevărul despre scandalul cu piesa „Lololo”

Lansarea piesei „Lololo” a fost un real succes. Delia a făcut o interpretare a melodiei „Fata de pe plajă”, iar discuțiile în mediul online au pornit de la faptul că artista nu i-ar fi dat creditele interpretului, multă lume crezând că piesa este făcută de ea de la zero. Ei bine, la câteva săptămâni după toate discuțiie, Nelu Vlad a ieșit în față cu o serie de declarații și a lămurit pe toată lumea legat de această situație.

Cântărețul a început prin a spune că i s-a cerut permisiunea, ca partenera de viață a lui Răzvan Munteanu să folosească piesa lui și chiar a zis că a fost semnat și un contract în acest sens, așa că toate zvonurile care au apărut pe internet și care spun altceva sunt false. Delia nu a furat drepturile de autor, așa cum au afirmat gurile rele, ci a cerut permisiunea. Piesa are de 11 milioane de vizualizări pe YouTube, semn că a fost într-adevăr pe placul românilor, ci nu potrivită soar pentru fanii cântăreței.

„Controversa a creat-o presa, pentru că nu a fost bine informată. Delia a cerut permisiunea să cânte aceste note, am făcut un contract, și-a achitat drepturile de autor și a cântat-o. Cu Delia a fost o treabă ok, clară, legală”, a declarat Nelu Vlad.

Nu poate afirma aceleași lucruri și despre Lora. Vedeta și partenerul ei de viață au fost invitați într-un podcast unde au vorbit despre acest subiect și au mărturisit că ea ar fi trebuit să lanseze, de fapt, melodia cu pricina, dar a plecat în Bali, moment în care Delia i-ar fi luat-o înainte și a scos-o. Cumva a dat de înțeles că i s-ar fi furat melodia, iar internauții n-au știut ce să mai creadă despre acest subiect, dar acum situația este mult mai clară pentru ei, deoarece Nelu Vlad a zis că Lora făcuse piesa cu pricina fără a-i cere permisiunea, motiv pentru care nu a ajuns să fie niciodată lansată.

„Că cineva a făcut fără să-mi spună mie, asta e altă problemă. Lora a făcut fără să mă anunțe și normal că în momentul în care am aflat... Nu a fost nici o discuție!”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---