Showbiz

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, împreună la Chefi la cuțite. Care a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu: „Astăzi gătim slană picurată”

schedule 20 apr. 2023, 09:45

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost prezenți împreună, în cea mai recentă ediție a emisiunii Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu a avut o reacție care le-a adus zâmbetul pe buze celor din fața micilor ecrane. Iată cum au decurs lucrurile.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, la Chefi la Cuțite

Seara trecută, Nelu Cortea și Cătălin Bordea i-au surprins pe cei trei jurați de la Chefi la Cuțite cu un preparat unic, pe seama căruia au făcut și glume în stilul lor caracteristic și despre care chiar au fost curioși să afle părerea lor.

„Astăzi gătim slană picurată. Nu, este platou cu slană și sos dijon. Am mâncat de dimineață și mi s-a făcut poftă. (...) Să punem și țuică. Dacă nu avem, hai să punem o banană. Nu vor înțelege ce e cu banana aici. Că noi suntem slăninuță și bănănuță. Ăsta e platou de drujbă, nu de Chefi la cuțite”, au declarat câștigătorii America Express, la Antena 1.

Cei trei jurați nu se așteptau să îi vadă în seara cu pricina, dar s-au bucurat foarte tare să îi aibă în fața lor, mai ales că le-au dat o energie bună și au făcut tot felul de glume, așa cum fac de fiecare dată. În momentul în care fostul lor coleg de la America Express i-a văzut, a început să discute cu ei despre anumite aspecte legate de emisiunea pe care au câștigat-o, după ce în marea finală au luptat împotriva Andreei Antonescu și a Andreei Bălan.

Nici Florin Dumitrescu nu s-a putut abține de la comentarii. Fiind conștient de faptul că Nelu Cortea știe de glumă, îndrăgitul chef a întrebat dacă este adevărat faptul că el este singurul concurent care s-a îngrășat de pe urma compeției de la Antena 1, stârnind hohote de râs. Mai apoi, cei doi comedianți au fost surprinși să vadă că au trecut în următoarea etapă a competiției, cei trei chefi fiind mulțumiți de ceea ce au reușit să facă. S-au bucurat foarte tare, mai ales că Scărlăescu a fost cel care le-a zis că sunt niște persoane mișto și foarte curajoase.

„Am auzit că tu ești singurul concurent din istoria Asia Express/America Express care s-a întors cu mai multe kilograme decât atunci când a plecat. E adevărat?” a zis Florin Dumitrescu, la Chefi la Cuțite.
”Niște băieți super mișto, bravi, niște coechipieri spectaculoși. Cu ăștia ar trebui să concurați pentru că aveți după cine să alergați”, le-a transmis Cătălin Scărlătescu.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---