Showbiz

Cătălin Bordea, ajutat de Nelu Cortea să treacă peste divorțul de Livia: „A fost nou și pentru mine”

schedule 26 ian. 2024, 12:23

Cătălin Bordea, ajutat de Nelu Cortea să treacă peste divorțul de Livia: „A fost nou și pentru mine”
Sursa foto: YouTube Chefi la cutite

Cătălin Bordea a fost ajutat de Nelu Cortea să treacă peste divorțul de Livia. Prietenul lui i-a fost alături la orice pas, iar recent a vorbit despre unele dintre cele mai grele momente din viața comediantului.

Cătălin Bordea, ajutor din partea lui Nelu Cortea

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au o relație de prietenie care durează de ani buni. Aceștia au avut parte de multe momente frumoase și amuzante împreună, și-au făcut amintiri pe care nu le vor uita niciodată, dar mai presus de toate s-au sprijinit în unele dintre cele mai grele momente din viața lor.

Cei doi au fost împreună și la America Express, fiind declarații la finalul câștigători, acolo reușind să descopere și mai multe lucruri despre ei și să lege o prietenie și mai strânsă.

Cătălin Bordea a trecut prin multe în ultimul an, iar unul dintre cele mai grele momente a fost separarea de Livia, despre care nu a vrut să creadă că l-a înșelat cu Spike, nici măcar în clipa în care a avut imaginile în față. Acesta a suferit enorm, a avut nevoie de o perioadă de recuperare și nici acum nu consideră că este complet vindecat, astfel încât să își poată reface viața. Crede că mai este o cale lungă până acolo și nu vrea să se grăbească în ceea ce privește găsirea persoanei potrivite pentru el.

Nelu Cortea i-a fost alături în tot acest timp, deși era un lucru nou și pentru el, pentru că niciunul dintre prietenii lui nu mai trecuse printr-o situație asemănătoare. Erau zile în care pur și simplu vorbeau despre cele întâmplate, iar cea mai mare bucurie pentru el era că prietenul său pleca de acolo cu fața luminată, semn că l-au ajutat toate lucrurile bune pe care i le-a spus.

„Am fost acolo, da! E și ciudat, pentru că n-am mai avut oameni atât de apropiați care să treacă prin asta. Venea la mine și povesteam despre asta. A fost nou și pentru mine, dar mă bucuram că vine cu o energie și după ce vorbeam pleca mult mai luminos și mai ok”, a declarat Nelu Cortea, în podcast-ul „La Tocii”.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---