Showbiz

Cătălin Bordea, despre reacția bunicii sale când a aflat de divorț: „Nu pot să reproduc la televizor”

schedule 07 dec. 2023, 10:12

Cătălin Bordea, despre reacția bunicii sale când a aflat de divorț: „Nu pot să reproduc la televizor”
Sursa foto: YouTube Bordea Stand Up Comedy Official Channel

Cătălin Bordea a povestit, în cadrul unei emisiuni in direct, care a fost reacția bunicii sale, când a aflat de divorțul nepotului său de Livia. Care au fost cuvintele sale.

Cum a reacționat bunica lui Bordea la aflarea veștii despre divorț

Cătălin Bordea și-a deschis inima și a vorbit despre divorțul de Livia atât în podcast-ul lui Speak, cât și alte emisiuni de televiziuni în care a fost invitat imediat după. Comediantul a preferat să tacă o lungă perioadă de timp, deoarece nici măcar lui nu i-a venit să creadă că femeia alături de care se vedea trăind pentru totdeauna l-a înșelat cu cel ma bun prieten și anume Spike.

A refuzat să creadă că este adevărat, dar odată cu trecerea timpului nu doar că s-a obișnuit cu ideea, dar a și găsit puterea de a vorbi pe marginea acestui subiect. De curând, el a fost invitat în cadrul emisiunii pe care o moderează Dan Capatos, unde a fost întrebat care a fost reacția bunicii sale, când a auzit vestea tristă despre divorț. În primă fază, comediantul a precizat că este un lucru pe care nu îl poate spune la televizor, după care și-a găsit cuvintele să ofere un răspuns.

„Ce a zis bunica ta?”, a întrebat Dan Capatos.
„Nici nu pot să reproduc la televizor ce a zis.”, a fost răspunsul lui Bordea.
„Livia intrase foarte bine în familia ta Era iubită, era acceptată. Tu erai acceptat de către ai ei, adică ați fost uniți, tu cu socrii, de aia zic, a fost o relație ok.”, a mai zis prezentatorul.

Livia a fost o femeie iubită și de familia fostului soț, de aceea toată lumea a regretat că s-a ajuns aici, dar bunica lui a fost mereu alături de el și îi este în continuare. Femeia este de părere că încă mai are timp să își găsească partenera ideală și chiar dacă are o gândire înapoiată, a reușit să îl facă să se simtă mai bine când a adus vorba de eșecurile pe care și părinții lui le-au avut în dragoste.

„Bunica mea are încă gândirea aia de la țară, care `Hai lasă, un drac mort... o casă nouă`, nu știu ce, zicale de-ale ei. Și acum bunica mea a zis-o foarte drăguț `Bă, având în vedere că mama ta a avut 5 căsnicii, unchiul tău 3, tu una, mai ai să-i ajungi, ești majoretă pe lângă restul din familia asta, stai liniștit că ești în urmă”, a mai zis Cătălin Bordea.

În momentil de față, el este fericit, își vede în continuare de viața lui și de oamenii care au decis să îi rămână alături chiar și în cele mai grele momente.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---