Showbiz

Cătălin Bordea, pregătit pentru o nouă relație. Nu mai vrea cavaleri de onoare la nuntă

schedule 12 dec. 2023, 11:19

Cătălin Bordea, pregătit pentru o nouă relație. Nu mai vrea cavaleri de onoare la nuntă
Sursa foto: YouTube SPEAK

Cătălin Bordea, pregătit pentru o nouă relație, dar a spus clar că nu mai vrea cavaleri de onoare la nuntă, după ce unul dintre ei i-a furat soția la câțiva ani distanță.

Cătălin Bordea este pregătit pentru o nouă relație

Cătălin Bordea și Livia au fost împreună în jur de 11 ani, timp în care în viețile lor s-au întâmplat foarte multe lucruri. Cu puțin timp înainte de plecarea lui în America Express, relația lor începuse să se răcească și au sperat că distanța le va rezolva problemele, iar odată cu revenirea lui în țară, vor ajunge să se înțeleagă la fel ca înainte, dar nu a fost deloc așa și au divorțat.

Ultimele luni din viața comediantului nu au fost deloc unele ușoare, a avut nevoie de o perioadă de recuperare în care să stea doar el cu gândurile sale, dar acum este mai bine ca oricând și, de asemenea, pregătit pentru a deschide un nou capitol din viața sa. Cătălin Bordea a spus, în cadrul unui interviu acordat în urmă cu puțin timp, că este pregătit pentru o nouă relație și cum ar trebui să fie următoarea femeie din viața sa, unul dintre cele mai importante aspecte fiind să nu îi placă niciunu dintre prietenii lui.

„ Să îi bată inima (nr. viitoarei femei din viața lui), să țină cu casa. Să nu îi placă niciun prieten de al meu. Să nu îi placă de nimeni. Calități... să fie independentă, să ne uităm unul la altul și să zicem ce tari suntem, să aibă planuri în viață. ”, a declarat Cătălin Bordea, pentru XNS.

Indiderent de cum îl va purta viața, el a precizat că dacă se va recăsători, nu își mai dorește să aibă cavaleri de onoare la nuntă, pentru că din cauza unuia dintre ei a trecut prin momente pe care nu i le dorește nici măcar celui mai mare dușman. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Spike, cel care îi era cel mai bun prieten și care i-a fost alături în ziua nunții, i-a furat soția câțiva ani mai târziu, lucru pe care el nu l-a crezut nici măcar în clipa în care a văzut dovezile.

I-a fost greu să înțeleagă cum cel pe care îl considera fratele lui și pe care îl trata ca atare a fost în stare de una ca asta, dar odată cu trecerea timpului s-a obișnuit cu ideea și a înțeles ce greșeli nu ar trebui să mai facă pe viitor.

„ Când mă voi recăsători voi avea cavaler de onoare, doar fete. Vreau să schimb realitatea asta așa. ”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6156 RON
-0.00220
GBP
GBP: 5.7819 RON
0.00130
HUF
HUF: 1.2855 RON
-0.00310
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.0892 RON
0.00170
Convertor valutar

Rezultat: ---