Showbiz

Cătălin Bordea, declarații cu ochii în lacrimi despre momentul în care Livia a plecat de acasă: „Ea mi-a jurat că...”

schedule 29 nov. 2023, 13:16

Cătălin Bordea, declarații cu ochii în lacrimi despre momentul în care Livia a plecat de acasă: „Ea mi-a jurat că...”
Sursa foto: YouTube SPEAK

Cătălin Bordea, declarații despre momentul în care Livia a plecat de acasă, iar durerea pe care a simțit-o în acele momente nu se compară cu nimic. Iată ce a povestit comediantul în podcast-ul lui Speak!

Cătălin Bordea, despre plecarea de acasă a Liviei

Cătălin Bordea a fost afectat de divorțul de Livia, dar a păstrat tăcerea până acum, pentru că nu a simțit nevoia să dea detalii despre viața privată, ci s-a concetrat pe cea profesională. Fostul concurent de la America Express a făcut tot posibilul pentru a o ține aproape, a mers chiar și la terapie de cuplu, dar niciuna dintre motivele folosite nu a funcționat, așa că fiecare a mers pe drumul lui.

Cel mai dureros moment a fost pentru el cel în care fosta sa parteneră de viață a plecat de acasă, chiar în ziua în care el se pregătea să meargă în turneu. Livia i-a jurat că nu exista nicio legătură între ea și actualul ei iubit, a crezut-o, iar în clipa în care a văzut în presă imaginile în care se sărutau și petreceau timp de calitate împreună, a trăit un real șoc, pentru că nu se aștepta ca fix prietenul lui să îl trădeze.

Nu și-a imaginat că poate trăi fără ea, deși situația lor era una complicată încă dinainte ca el să participe la America Express, iar distanța nu i-a ajutat deloc. Când a văzut că își ia toate lucrurile din casa în care au trăit împreună și au avut parte de momente pe care nu le vor uita niciodată, și-a dat seama că nu mai este cale de întors, deși nici prin gând nu i-a trecut că Livia va ajunge să formeze un cuplu cu Spike, cel care le-a fost cavaler de onoare la nuntă și prieten foarte bun.

Acum, s-a acomodat cu ideea și încearcă să își concentreze atenția pe lucrurile care într-adevăr contează pentru el.

„Cel mai greu moment a fost când a plecat de tot de acasă… Când a venit să îşi ia toate lucrurile, eu mă pregăteam să plec în turneu. Am ieşit pe uşă, m-am uitat în spate şi am văzut pentru ultima oară apartamentul cum îl ştiam.
Eu nu am ştiut nimic, ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei, deşi am insistat luni de zile. Inclusiv prietenii o întrebau dacă e ceva între ea şi el. Nu a recunoscut nimic. Am aflat din presă. L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă, împărţeam tot, îi dădeam haine, l-am ajutat să treacă peste multe momente grele, i-am fost alături.”, a povestit Cătălin Bordea, în podcast-ul lui Speak.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---